Pagina's

dinsdag 2 juni 2015

Bedankje Juf of Meester


Cadeau voor juf of meester


Het einde van het schooljaar is alweer in zicht. Wat vliegt een jaar voorbij! De allerkleinste hebben hun eerste jaar op de peuterspeelzaal erop zitten en jouw kind gaat misschien wel afscheid nemen van de basisschool. In welke fase jouw zoon of dochter ook zit, voor iedereen geldt dat de juf of meester weer een belangrijke rol heeft gespeeld dit jaar. En dat verdient een bedankje!

Wat geef je je juf of meester? Wij hebben een aantal leuke en lekkere juf- en meestercadeautjes in onze webshop.Iets lekkers voor de juf of meester


Zoek je een leuk kleinigheidje als afscheidscadeautje voor de juf? Met deze lekkere chocolademedaille is de juf vast heel erg blij. Want de juf weet dan meteen dat je zoon of dochter haar de allerbeste juf van de hele wereld vindt. Wat zal je kind trots zijn, als hij of zij de medaille om de nek van de juf mag hangen. Natuurlijk hebben we deze medaille ook voor meesters!

Dit heerlijke snoepboeket is niet alleen heel lekker, het ziet er ook geweldig uit! Een geweldige verrassing en gegarandeerd wauw-effect voor je juf of meester.


Lekker en creatief


Weet jij toevallig dat jouw juf of meester van drop houdt? Geef dan bij het afscheid dit glazen weckpotje gevuld met lekkere dropjes. Om het persoonlijk te maken, schrijf je een leuke boodschap op een briefje en bind je dit met een mooi lint om de hals van het potje. 

Een creatieve tekst bij een dropcadeau: 'Het zit d'rop! Bedankt voor een fijn schooljaar.' En is je kind nog te klein om te schrijven? Een mooie tekening of handafdruk van je kleine doet het hart van de juf ook smelten.


Is het een taart?


Nee het is geen taart, maar zo ziet het er op het eerste gezicht wel uit! Het is een fraai handdoekje verpakt in een taartvorm. Een origineel, grappig en erg handig cadeau voor de juf. Wedden dat je jouw juf hier enorm blij mee maakt? 

Hopelijk hebben we je op weg geholpen met onze ideeën voor een juf- of meestercadeau. Wij zijn benieuwd waar jij voor kiest! En wat de juf of meester van jouw cadeau vond natuurlijk. Laat je het ons weten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten