Pagina's

dinsdag 9 juni 2015

Verjaardagsfeest meiden: glitter & glamour


Help, mijn tiener is jarig...


En ze wil een speciaal verjaardagsfeest. En nee, geen Mega Mindy, K3 of een prinsessenfeest. Want dat is voor 'kleine kinderen' en deze prinses wordt al 10 jaar. 'Dat kan echt niet mama', krijg je dan te horen. En ze hebben gelijk. Eerlijk is eerlijk, de tijd van feetjes en lieveheersbeestjes zijn ze nu echt ontgroeid.

Geen nood! Wij helpen je uit de brand met hét themafeest voor meiden van 10 tot 15 jaar: Glitter en Glamour. Als jouw dochter hier niet enthousiast van wordt, dan eten wij onze schoen op!:)Glam Girls tienerfeest


Elke meid houdt van glitter & glamour. Dus een Glam Girls feest is een schot in de roos! Met deze glamour uitnodigingskaart is het meteen duidelijk dat het een hip glamourfeestje gaat worden. Vermeld duidelijk dat ze in hun mooiste outfit verwacht worden.

Glam girls houden van aandacht en staan graag in de spotlight. Dus, rol de rode loper uit! Trommel wat vrienden of familieleden op die als echte paparazzi de meiden én de jarige job opwachten. Kan het feest nog beter beginnen?


Make-up en tattoos


Bij Glitter & Glamour horen sieraden en make-up. Voor een middag of avond mogen deze jonge tieners zich voelen als echte tv-sterren. Verzamel accessoires en regel een haar- en make-up 'expert' (een ouder nichtje of buurmeisje is hier perfect geschikt voor). Als klap op de vuurpijl mag elke meid een Glittertattoo laten zetten. Super stoer! Dat kan echt alleen op een grote meiden feest.

Zoek je nog versieringen en decoratie voor het Glitter & Glamour thema? Kijk even hier, voor slingers, ballonnen, bekers, borden en nog veel meer!


Smile!


Als de meiden er op hun mooist uitzien, trakteer je ze op een echte fotoshoot. Jonge meiden staan maar wat graag op de foto! Laat ze nog lekker dansen op hun favoriete liedjes en eigenlijk is het feest dan al meer als compleet.

Geef ze een foto in een mooi fotolijst mee als aandenken. Met deze Scratch Art fotolijstjes heb je meteen een leuke creatieve activiteit voor het feest. Jij rent naar de Kruidvat om snel de foto's af te drukken en ondertussen maken de girls hun eigen fotolijstje. Goed geregeld mams ;)Geen opmerkingen:

Een reactie posten