Pagina's

dinsdag 16 juni 2015

Kinderfeestje dierenthema

Dierenparty organiseren

Een thema voor een kinderfeest wat altijd in de smaak valt? Wat past bij jongens en meisjes? Organiseer een dierenfeest voor je kleine meid of jongen! Zeker in de peuter- en kleuterleeftijd is een dierenthema hartstikke leuk.

Babette van Veen heeft een complete lijn feestartikelen ontworpen. En die je vind je in onze webshop. Perfect als feestdecoratie voor het dierenfeest! Met deze grappige uitnodigingen nodig je al jouw vriendjes en vriendinnetjes geheel in stijl uit.





Een beestenboel!

De uitnodigingen zijn verstuurd. Tijd om je huis dierenfeest-proof te maken met slingers, tafelkleed, ballonnen, bekers en bordjes. Hebben je kinderen in hun slaapkamers knuffels liggen? Haal die ook naar beneden en maak van de feestruimte een echte beestenboel met pluche apen, leeuwen, olifanten en andere knuffelbeesten.

De cakejes of andere lekkernijen presenteer je op deze mooie cupcakestandaard. Oog voor detail: deze kleurrijke rietjes maken het feestje en de mooi versierde feesttafel helemaal af!




Spelletjes dierenfeest

Een dierenfeestje is vooral leuk, omdat je er veel leuke spelletjes en activiteiten omheen kunt bedenken. Ezeltje Prik ben je vast nog niet vergeten van vroeger en snoepeendjes happen uit een bak water is ook erg leuk om te doen.

Met deze dierenmaskers laat je de kids in de huid kruipen van een spannend dier. Giet het in een spelvorm en geef elk kind om de beurt een masker, zonder dat hij of zij ziet welk masker het is. Met ja of nee vragen moeten ze proberen te raden welk dier ze zijn. Dierengeluiden zijn toegestaan!


Decopatch dieren

Heb je een groep meiden? Ga dan voor een knutselactiviteit met deze Decopatch set 'Decoreer een paard'. Je kunt ook kiezen voor een poes, dino of giraffe. Decopatch is een speciale creatieve techniek waarmee je middels glans laklijm en decoupage papier heel mooi en gemakkelijk diverse materialen kunt decoreren. Een fantastisch eindresultaat is gegarandeerd.

Origineel en leuk voor de kids om als aandenken mee naar huis te nemen. Bovendien is het ideaal als kinderfeestactiviteit want het heeft weinig voorbereiding nodig.


Ezel Piñata met lintjes

Het hoogtepunt van een dierenfeest creëer je met deze Ezel Piñata! De piñata kun je zelf vullen met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes. Vervolgens hang je  'm op en traditioneel mogen kinderen er geblinddoekt tegenaan slaan totdat hij breekt.

Deze Piñata bevat pullstrings. Om de beurt mogen de feestgangers aan een lintje trekken, net zolang tot iemand aan het juiste lintje trekt en zo de piñata opent. Het voordeel hiervan is dat men de piñata niet kapot hoeft te slaan. Vooral geschikt voor de kleinere feestgangertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten