Pagina's

dinsdag 23 juni 2015

Voetbaltraktaties en ballonnen

Een voetbalfeestje!


'Wat vind je het leukst om te doen?' Vraag het aan een willekeurige jongen, klein of groot, en vaak wordt er geroepen: Voetbal!! Het is niet voor niets een populair thema voor een kinderfeest. Want welke jongen wil nu niet een echt voetbalfeest? Hoe je een voetbal feest organiseert en welke spelletjes je kunt doen, lees je hier.

Zoek je nog voetbal ballonnen? Deze oranje Holland ballonnen zijn leuke sfeermakers voor tijdens een spannende voetbalwedstrijd of ga voor deze extra grote zwart-witte voetbalballonnen.
Voetbaltraktaties


Wie jarig is trakteert en als voetbalfan trakteer je natuurlijk iets in voetbalstijl. Daar maak je pas indruk mee bij je vriendjes en vriendinnetjes!

Wat dacht je van deze voetbal camera als traktatie? Je kunt coole voetbal afbeeldingen bekijken en er zit een klein zakje met snoepjes in. Iets leuks en iets lekkers dus! Leuk, maar vooral lekker zijn bovendien deze voetbal lolly's. Bijna te mooi om op te eten. Deze voetbal-snoeptaart is ook een lust voor het oog! Keuze genoeg dus, uit lekkere voetbaltraktaties.
Trakteer een voetbalspel


Een traktatie hoeft niet altijd snoep of chips te zijn. Steeds vaker bestaat een traktatie uit een klein, leuk cadeautje. Voor hetzelfde budget als iets lekkers, kun je kiezen uit heel veel leuke uitdeelcadeautjes.

Deze voetbal pin game is bijvoorbeeld een super leuke traktatie, op school of om na afloop van je feestje mee naar huis te nemen. Het doel van het spel: probeer zo snel mogelijk het balletje in de goal te schieten. Uren speelplezier!
Voetbal sleutelhangers


Sleutelhangers zijn een erg handig uitdeelcadeau. Elke voetbalfan hangt er direct zijn fietssleutels aan! Deze soft stress voetbal sleutelhanger is niet alleen een sportieve traktatie voor op school, maar ook leuk om uit te delen als presentje bij een voetbalfeestje of op de sportclub!

Vier je je feestje in de zomervakantie? Geef je kleine gasten deze mooie schrijfset mee: een liniaal, gum, potlood en puntenslijper alles met voetbaldessin. Hartstikke leuk en handig om te gebruiken in het nieuwe schooljaar! En als jullie elkaar in de klas zien, heb je een leuke herinnering aan het feest.Geen opmerkingen:

Een reactie posten