Pagina's

dinsdag 11 augustus 2015

Leuke rugzakken en schoolspullen

Schoolspullen 2015: Paul Frank


Volgende week gaat regio Noord alweer terug naar school. Wat vliegt de tijd. En ook al hebben de andere regio's nog één of twee weken extra, het kan geen kwaad om alvast te starten met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar.

De leukste schriften en agenda's van Paul Frank vind je in onze webshop. Zowel voor jongens als meisjes heeft Paul Frank de hipste schoolspullen, zoals broodtrommels, drinkbekers en thermobekers. Dus is je zoon of dochter Paul Frank fan? Neem snel een kijkje in ons assortiment schoolspullen.
Leuke rugzak voor school


Zoek je een leuke rugzak voor je kind? Omdat de vorige versleten is of omdat jouw dochter niets liever wil dan een echte Frozen rugzak of schoudertas? Maak de start van het nieuwe schooljaar extra leuk met een nieuwe rugzak.

Grote kans dat de Minion-gekte ook bij jouw kids is toegeslagen. Met een echte Minion rugzak doe je jouw zoon of dochter in dat geval een groot plezier. Voetbalfans worden het liefst continue omringd door spullen van hun favoriete club. Dus heb jij een kleine (grote) Feyenoord, FC Barcelona of Ajax fan rondlopen thuis? Scoor dan punten met een rugzak van hun favoriete club!


Canvas rugzak zelf inkleuren


Leuk om te doen op een kinderfeestje, maar ook gezellig om in de vakantie samen met je kind te doen als voorbereiding op het nieuwe schooljaar: kleur je eigen rugzak! Deze mooie degelijke rugzakken met zakken met ritsen, koord en afsluitbaar klepje zijn verkrijgbaar in twee kleuren, rood en blauw. Tip: gebruik onze textiel kleurkrijtjes om de tassen mooi mee in te kleuren.

Wat zal zoon- of dochterlief trots zijn als ze haar eigen, unieke rugzak kan laten zien op het schoolplein aan vriendjes en vriendinnetjes!


Sleutelhangers aan rugzak


Wel zo handig, een sleutelhanger aan je rugzak! Voor de kinderen die met de fiets naar school gaan of de oudere kids die de huissleutels meenemen is een sleutelhanger een slim idee.
Ook hier kun je een leuke crea- en knutselactiviteit van maken in de vakantie. Bijvoorbeeld met deze Scratch Art sleutelhangers of ontwerp je eigen sleutelhanger T-shirt!

Of je laat je zoon of dochter gewoon haar favoriete sleutelhanger uitkiezen. Zo gemakkelijk kan het natuurlijk ook :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten