Pagina's

dinsdag 18 augustus 2015

Tover je kind om tot een piraat

Verkleden als piraat

Verkleedpartijtjes zijn altijd een feest. Of het nu onderdeel is van een kinderfeestje of gewoon een gekke middag bij je thuis. 

Een piratenoutfit mag niet ontbreken in de verkleedkist. Vaar mee over de zeven zeeën en voel je een echte Piet Piraat m
et dit te gekke piraten verkleedpak. Het pak bestaat uit overlaarzen, een gouden blouse en een overjas met blinkende gouden tressen. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 4 tot 7 jaar. Dit piratenkostuum is ook perfect als carnavalsoutfit!Piraten kleding en accessoires

Vind je een piraten-verkleedpak een te grote investering? Geen nood. Ook zonder piratenkostuum tover jij je zoon of dochter om tot echte piraat. De basisitems die je nodig hebt voor een piratenlook zijn een ooglapje en een piraten hoed. Tip: met deze piratenset heb je alle belangrijke piratenaccessoires in huis. De set bestaat uit een ooglapje, hoed, zwaard, schatkaart en oorbel. 

Heeft je kind de smaak te pakken? Breid de collectie piratenspullen uit met piratenmunten, een (verstelbare) piratenring en deze super gave verrekijker! Ook leuk om te vragen als verjaardagscadeau of voor Sinterklaas.

Piratenschmink 

En zelfs zonder verkleedplak en accessoires maak je van je kind nog een echte piraat. Hoe? Met de juiste schmink! Met de Snazaroo Piraten schmink heb je een professionele schminkset in huis. Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. De Piraten schminkset bevat 3 kleuren verf (rood, wit en zwart), een kwastje en een sponsje om de verf gelijkmatig aan te brengen. De set bevat voldoende verf om ongeveer 10 gezichtjes te schilderen. Ook geschikt voor een piraten kinderfeestje!

Wil je weten hoe je stap voor stap een piratengezicht schminkt? Bestel het stap-voor-stap schminkboekje met 13 schminkthema's. Piraten tattoos

Kunnen de kids er geen genoeg van krijgen om piraatje te spelen? En ben je op zoek naar nog meer leuke piratenspullen? Je maakt je kleine piraatjes ongetwijfeld blij met echte piraten tattoos! Er zijn tattoo sjablonen van een doodskop en een schip. Met huidlijm en glitter in de kleur van jouw eigen keuze maak je hiermee de stoerste piratentattoos.

Of kies voor deze piraten plaktattoos. Deze plakplaatjes wrijf je eenvoudig op je arm en zijn ook net zo gemakkelijk te verwijderen. Veel piratenplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten