Pagina's

dinsdag 29 september 2015

Kinderbedankjes

Uitdeelcadeau kinderfeest

Na afloop van een verjaardagsfeest krijgen kindjes vaak snoepgoed of een cadeautje mee naar huis als bedankje voor hun komst. Heb je een themafeest, dan is het leuk om het cadeau af te stemmen op het thema. Bij onze artikelen over themafeesten geven we altijd leuke tips voor een uitdeelcadeautje.

Er zijn echter nog veel meer gelegenheden voor een kinderbedankje, zoals bij een huwelijk, geboorte of communie. Een creatief bedankje hoeft bovendien niet duur te zijn! Dus deze week inspiratie voor goedkope, creatieve kinderbedankjes.Kinderbedankje geboorte

De traditie om bij een geboorte een bedankje mee te geven aan de gasten is vooral in België bekend. Suikerbonen of doopsuiker is van oudsher het kinderbedankje voor een geboorte. De traditionele suikerbonen maken steeds vaker plaats voor een leuk, creatief kinderbedankje. 

Match het bedankje aan je persoonlijke interesses of hobby's. Houd je van paardrijden of staat er een paardje op het geboortebord of -kaartje? Geef een little pony als bedankje. Vervang eventueel het snoepgoed door een zakje met roze-witte of blauw-witte snoepjes (gepofte rijst bijvoorbeeld).Kinderbedankje bruiloft

Voor een bruiloft of huwelijk is een cadeau voor de kids in de vorm van een hartje altijd erg leuk. Een notitieboekje in de vorm van een hartje, een geluksdoosje of onze favoriet voor een bruiloft: een sleutelhanger in de vorm van een hart, waarbij je een foto van het echtpaar plaatst. Een leuke herinnering! 

Heb je een strandhuwelijk? Wij zijn jaloers :). Een erg leuk kinderbedankje is dan deze Nemo, een leuk visje dat zich vol zuigt met water. Inclusief een klein zakje snoepjes!


Het juiste kinderbedankje voor jou?

Er zijn tal van kinderbedankjes te verzinnen. Snoepgoed, cadeautjes, spelletjes.. En het kan allemaal voor kleine prijsjes. Vind je het lastig om te bedenken wat een leuk kindbedankje is voor jullie feest, communie of geboorte? Probeer het te combineren met de interesse van je eigen kinderen of het thema van het feest zelf. En kijk eens wat er allemaal beschikbaar is aan traktaties! 

Neem een kijkje in het totale aanbod uitdeelcadeautjes en traktaties. Zeker weten dat je inspiratie opdoet en iets leuks ziet als kinderbedankje voor jouw feest.Geen opmerkingen:

Een reactie posten