Pagina's

dinsdag 1 september 2015

Minions cadeaus

 http://www.kidsfeestje.nl/kado-minions-new/kado-minions-new/59343_art_765mod5146_pluche-minion-15-cm.htmlMinions Mania!


De zomer van 2015 kan de boeken in als de zomer van de Minions. Niet alleen in de bioscoop, overal kom je deze gekke gele figuurtjes tegen. Alles is te verkrijgen in Minions-stijl, van shampoo tot Italiaans ijs. Kinderen sparen de Minions figuurtjes en 'iets van Minions' komt altijd wel terug op de wensenlijst.

Hoe staat het met de Minions gekte in jouw huishouden?

Met Minions naar school

Waar vraag is, is aanbod! Ook wij hebben een aantal leuke Minions producten, die leuk zijn om te geven als cadeau of om de verzameling Minions spullen, die in je huis al is ontstaan, aan te vullen.

Gaat jouw kind in Minions stijl naar school? Speciaal voor alle Minions fans is er deze super toffe Minions rugzak. Met groot voorvak en stevige rits! Zie je zijn of haar trotse gezicht al voor je, als jouw kind het schoolplein oploopt met die rugzak?
Minions spelletjes


Twee geweldige gezelschapspellen van Minions:

  • Dokter Bibber Minions
    In het Dokter Bibber - Verschrikkelijke Ikke spel voelt Minion Stuart zich verschrikkelijk. Het is aan jou om hem beter te maken. Verzamel maffe kwalen met het pincet zoals schoenschimmel of pingpongpijn, maar zorg ervoor dat de zoemer niet afgaat!
  • Monopoly Minions
    Het Verschrikkelijke Ikke Monopoly spel zit boordevol maffe Minions! Gru is terug met een nieuw verschrikkelijk plan. Het is aan jou om zo snel mogelijk bananen-biljetten te verzamelen. Koop al je favoriete plekjes, onderhandel en win dit gekke spel! 
Beide spellen zijn inclusief Minions!


Minions cadeaus


Er is meer Minions! Ben je op zoek naar een Minions cadeau voor een kleine Minions-fan? Geef dan een pluche Minions knuffel als verrassing. Je hebt de Minions knuffels in een hoogte van 15 cm en 28 cm. De avonturiers en kampeerfans maak je blij met deze gave Minions zaklamp. Hij wordt geleverd inclusief batterijen en is ook beschikbaar in het blauw

Zoek je een kleinigheidje? Als extra cadeau of als uitdeelcadeau op school of na afloop van je feest? Onze tip: deze Minions stempel. In de kleurrijke capsule zit een mooie Minion stempel met ingebouwd inktkussen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten