Pagina's

dinsdag 13 oktober 2015

Halloween feestje


Eng, enger, engst


Op 31 oktober is het Halloween. Steeds meer Nederlanders vieren deze spannende feestdag! Doe jij ook mee aan de Halloween-gekte en ben je op zoek naar tips en ideeën om jouw huis zo eng mogelijk te maken? Wij helpen je op weg!

Is je zoon of dochter rond deze tijd jarig? Dan is Halloween ook een leuk thema voor een kinderfeest. Je kunt het een Halloween-feest noemen of een 'Eng-enger-engst'-feestje. Alleen de naam al maakt het spannend voor de kids!
Maak je huis Halloween proof!


Bij de traditie van Halloween horen pompoenen. Maak van een pompoen een eng gezicht door deze uit te snijden en er een lampje of kaarsje in de te zetten. Hier vind je een uitgebreide instructie.

Het is al reuze spannend om een donker, onbekend huis binnen te lopen. Maak het nog spannender door een eng muziekje op de achtergrond af te spelen en door sticky insecten aan de muren, lampen en plafond te hangen! Iek, ineens voel je een spin in je nek! Gebruik ook deze kleefskeletjes voor een extra eng effect.


Enge outfit


Je huis is super eng. Nu moeten je kinderen en jijzelf er nog monsterachtig eng uit zien. De basis: goede schmink! Voor de kleintjes kun je het subtiel houden en een pompoenmasker schminken, een eng katje of een groen monster. Voor jezelf of voor oudere kinderen ga je voor een super enge vampieren- of skelettenlook!

Perfect om elke enge outfit mee af te maken en ideaal voor een 'eng' kinderfeestje: deze vampieren tandjes. Kinderen zijn er dol op! Of wacht dat je van deze rotte tandjes? Daar ga je spontaan van griezelen! Ook deze griezel-tattoos zijn leuk voor jonge kinderen.Halloween traktaties


Of je nu bezig bent met de voorbereidingen voor Halloween of juist voor het enge kinderfeestje inspiratie op aan het doen bent, één ding heb je in beide gevallen nodig: enge traktaties! Met Halloween gaan de kinderen langs de deuren om snoep op te halen. En om dan een doodnormale lolly mee te geven, das niet zo spannend.

Je kunt zelf enge traktaties maken. Cupcakes kun je op leuke manieren versieren en er bijvoorbeeld enge oogballen of monstergezichtjes van maken. Geen tijd om te bakken? Dan zijn deze Creepy Spiders dé ideale enge traktatie! Deze tanden-lolly's zijn ook heel geschikt!


Enge uitdeelcadeautjes


Wil je liever wat anders geven dan snoep aan de deur? Of zoek je een eng uitdeelcadeautje dat past bij een Halloween feestje? Trakteer de gasten op deze enge oogbal-stuiterbal! Deze stuiterballen geven bovendien licht in het donker als je ermee stuitert. En om in het thema te blijven van de enge ogen; er zijn ook vlakgommen en potloden met oogballen verkrijgbaar!

De kleefskelletjes en insecten zijn ook heel leuk om mee te geven. Zo kunnen de kids het thuis ook nog lekker eng maken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten