Pagina's

dinsdag 3 november 2015

Sint tip: Houten speelgoed

Sinterklaascadeaus voor de kids


Ja, hij is weer bijna in het land, onze Goed Heiligman. Nog even en het feest kan beginnen. Schoentjes zetten en vol verwachting uitkijken naar pakjesavond. De verlanglijstjes van de kinderen liggen waarschijnlijk al weken klaar, dus het is tijd om cadeautjes in te slaan.

Zoek je inspiratie voor leuke sintcadeaus voor je lieve dreumes, peuter of kleuter? Doe dan je voordeel met onze leuke cadeautips voor Sinterklaas. Goed om te weten, wij bezorgen binnen twee werkdagen zodat de cadeaus op tijd in huis zijn!Houten speelgoed


Wil je jouw dreumes, peuter of kleuter verrassen met een mooi, degelijk én duurzaam cadeau? Onze tip: kies voor houten speelgoed. Houten speelgoed is vaak wat duurder, maar het gaat jarenlang mee. Een echt speciaal cadeau om te krijgen van Sinterklaas.

Houten speelgoed is er al voor de allerkleinsten. Deze houten stapelblokken helpen bij de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie met het stapelen. Bovendien leren ze je kind de eerste woordjes met de vrolijke figuurtjes en getallen die erop staan.


Mijn eerste keukentje


Voor veel kinderen staat een speelgoedkeuken op het verlanglijstje. Eén van die ultieme speelgoedcadeaus die voor het hoogtepunt van de Sinterklaasavond zorgen. Een houten keukentje is een degelijk en mooi cadeau. Voor een keukenprinses is dit roze-witte houten speelkeukentje een droom die werkelijkheid wordt. Helemaal compleet, met oven, magnetron, kookpitten en keukengerei.

Rollenspellen worden pas vanaf 3 jaar echt interessant. Is jouw kleine man of dame al eerder graag met potten en pannen in de weer? Begin dan klein, met een pannenset en een oventje. Het keukentje komt later wel.


Houten loopfiets


Een loopfiets, maar dan net wat specialer en heel wat stoerder. Dat is deze prachtige rode, houten bakfiets (ook verkrijgbaar in roze)! De bakfiets is niet alleen leuk om met je favoriete knuffels in rond te rijden maar ook ideaal voor het opbergen van speelgoed. De bakfiets is voorzien van rubberen wielen. Dus geschikt voor binnen en buiten. 

Het perfecte sinterklaascadeau voor een kindje van 1 of 2 jaar. Alhoewel, voor een jongetje is het lastig kiezen tussen de bakfiets en deze houten brandweerauto. Tadu tadu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten