Pagina's

dinsdag 26 januari 2016

Carnaval kinderkleding

Los met carnaval

Nog even en dan kunnen we los: komend weekend is de officiële start van dit gekke verkleedfeest. Voor de kinderen begint de carnavalspret op school meestal op vrijdag al, verkleed naar school en dolle pret met polonaises, confetti en vrolijke muziek. Ben jij op zoek naar een leuke carnavalskostuum voor je zoon of dochter, of naar een gekke carnavalsaccessoire om de outfit af te maken?

Neem even een kijkje in onze webshop bij Carnaval 2016 en scoor nog snel een coole carnavalsoutfit voor je kind.

Kostuum voor carnaval


Voor kinderen is verkleden een feestje. En ze mogen in hun carnavalsoutfit naar school, naar de optocht, naar het feest, kortom een heel weekend mogen zij zijn wie ze willen. Overleg vooraf met je kind, ook al is het nog een peuter of kleuter, wat hij of zij wil zijn met carnaval. Want als er Mega Mindy in het hoofd van je dochter zit, hoef je niet met een prinsessenkostuum aan te komen!

Wij hebben leuke carnavalspakken voor kinderen, o.a. Mega Mindy outfit, Super Girl verkleedpak, Buzz Lightyear verkleedpak en een echt Skylanders verkleedpak


Carnavalsaccessoire kinderen

Leuke accessoires maken een carnavalsoutfit helemaal af. En het is een gemakkelijke manier om snel even verkleed te gaan. Bijvoorbeeld met deze grappige neusmaskers! De kattenneus is hartstikke grappig in combinatie met een poezenpak en met een leuke schmink tover je het gezicht van je kind om tot schattig poesje. 

Gaat jouw kleine meid als fee of elfje verkleed? Maak haar sprookjesachtige outfit dan compleet met deze feeënset bestaande uit vleugels, een vlinder diadeem en een toverstafje. Zoek jij een carnavalsoutfit voor een jongen? Lees onze ideeën voor carnavalskleding voor jongens.


Geen carnaval zonder schmink

Een goede carnavalsoutfit heeft schmink nodig. Zorg dus dat je goede schmink in huis haalt. Wij verkopen de schmink van Snazaroo, dit is schmink van erg goede kwaliteit en uitermate vriendelijk voor de tere kinderhuid. De schmink is verkrijgbaar in diverse thema-sets, zoals Piraten, Vlinders en Heksen, wel zo handig als je al weet hoe je je kinderen gaat schminken. 

Kun je nog wat hulp gebruiken voor het schminken? Bestel dan deze stap voor stap gids erbij, met handige tips en 13 verschillende gezichten ter inspiratie.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten