Pagina's

dinsdag 19 januari 2016

Frozen cadeautjes

Leuke Frozen cadeaus

Waarmee maak je elk meisje van vier jaar of ouder dolblij? Met een cadeau van Frozen natuurlijk. Het verjaardagsfeestje van je nichtje, buurmeisje of vriendinnetje lijkt niet compleet te zijn zonder iets van Frozen. Correctie, zonder heel veel Frozen! Dus zoek je een cadeautje waarvan je zeker van weet dat het met een oeh, ahhh en wauw in ontvangst genomen wordt? Koop dan een Frozen cadeautje.

In onze webshop hebben we alle Frozen artikelen en cadeaus voor je op een rij gezet.



Van potlood tot dekbed

Frozen heeft veel leuke kleine cadeaus, handig als je iets zoekt voor een kleiner budget. Een Frozen pen en potloden komen bovendien altijd goed van pas op school. Frozen heeft ook een aantal leuke knutselsets om zelf sieraden te maken en een echte Frozen-fan kan niet zonder Frozen armband natuurlijk! Met dit doosje kun je één armband maken, leuk als klein cadeautje. Frozen armbandjes maken is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Voor de slaapkamer heeft Frozen de mooiste accessoires, van een Frozen dekbedovertrek tot een echte prinsessen-klamboe met een afbeelding van Elsa en Anna.


Frozen tassen

Kan de jarige een nieuwe sporttas gebruiken, staat het nieuwe schooljaar voor deur of gaat ze binnenkort op vakantie? Wat de reden ook is, met deze schoudertas van Frozen zorg jij er persoonlijk voor dat ze in stijl naar school of de sportclub gaat. Uit logeren of op vakantie gaan wordt dubbel feest met een echte Frozen trolley. Met handig handvat en wieltjes!

Weet je al welk Frozen cadeautje het wordt of wil je zelf even rondkijken wat er allemaal voor leuks is van Frozen? Neem een kijkje in onze webshop!


Een Frozen feestje

Heb je deze Frozen traktatietaart al gespot? De snoeptaart bevat traktaties voor 30 kinderen, bestaande uit witte bolspekken en zacht snoepgoed, en als klap op de vuurpijl bevat deze taart een heerlijke Frozen Mega lolly. Hartstikke leuk als verjaardagscadeau, maar ook ideaal om uit te delen op school of op een kinderfeestje.

Ben je naast een cadeau ook op zoek naar inspiratie voor een kinderfeestje in Frozen-stijl? Want, als het jouw dochter is die jarig is, is de kans dat ze vraagt om een Frozen feest best groot. Lees hier hoe je een magisch Frozen feest voor je dochter en haar vriendinnen organiseert!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten