Pagina's

dinsdag 23 februari 2016

Schminken op een kinderfeestje

Een schmink feestje

Jonge kinderen vinden het geweldig om zich te laten schminken. Het prikkelt hun fantasie en je laat ze nog meer in hun rol groeien van piraat, prinses, fee, heks of favoriet dier. Met schminken maak je een kinderfeestje daarom nog leuker!

Schminken is leuk als onderdeel van een feestje, maar het kan ook de reden zijn voor een feestje. Organiseer een schmink-feestje voor je dochter en haar vriendinnetjes en maak er een gezellige, fantasievolle middag van! Dat is een keer wat anders als een slaapfeestje. Als de meiden bovendien wat ouder zijn, kunnen ze elkaar zelf schminken.Zelf schminken of laten doen?

Wil je graag je piratenfeest extra leuk maken door de jongens en meiden te schminken als echte piraten, maar heb je geen schmink ervaring? Je kunt een professionele grimeur laten komen of een ervaren schminker, maar je kunt het ook zelf proberen.

De Schmink gids van Snazaroo laat stap voor stap zien hoe je een schitterend gezicht grimeert. Een ideale gids ook voor onervaren grimeurs. In het boekje staan 13 verschillende gezichten uitgelegd en inspiratie voor nog vele anderen mooie gezichten! Kies vervolgens het thema van de schmink, bijvoorbeeld tijgers of piraten, en koop een handige set waarmee je 10 gezichtjes versiert.


Wat is goede schmink?

Voor een mooi resultaat heb je goede schmink nodig. Nog belangrijker is dat de schmink gemakkelijk aan te brengen is én af te halen, met de tere huid van de kids wil je zo voorzichtig mogelijk omgaan. Met schmink van Snazaroo ben je verzekerd van een goede kwaliteit, alle Snazaroo producten zijn huidvriendelijk en op waterbasis, dus gemakkelijk te verwijderen. Met hun professionele schmink sponsjes, kwasten en leuke glittergel heeft Snazaroo een compleet pakket om de mooiste gezichtjes te maken.

Tip: het is verstandig om altijd even een beetje schmink aan te brengen op de binnenkant van de arm, om te kijken of de huid reageert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten