Pagina's

dinsdag 22 maart 2016

Vogelhuisje versieren

In mei leggen vogels een ei..

Maar wist je dat de meeste vogels dat al veel eerder doen? In april is het een drukke nesteltijd en wat zou het leuk zijn als een vogel in jouw huisje haar eitjes legt. Snel aan de slag dus om zelf een vogelhuisje te maken en, heel belangrijk, te versieren!

Je kunt een houten vogelhuisje kopen in de winkel, maar heb je een handige papa of mama? Maak dan zelf van hout een vogelhuisje. De vogelbescherming heeft een handig overzicht gemaakt van bouwtekeningen voor nestkastjes, het komt blijkbaar best nauw met de grootte van het vlieggat!

Vind jij een voederhuisje voor de vogels leuk genoeg? Die kun je bij ons bestellen en zijn ideaal om te decoreren.Decoreren met Decopatch...

Heb je je houten vogelhuis of voederhuisje klaar? Dan kun je er het allermooiste vogelhuisje van de hele wereld van gaan maken! Decopatch is hier erg geschikt voor. Dit is een speciale creatieve techniek waarbij je met glans laklijm en decoupage-papier heel gemakkelijk diverse materialen, zoals hout, kunt decoreren.

Wat heb je nodig? Decoupage papier voor de decoratie, er zijn veel leuke dessins beschikbaar, laklijm, scharen en kwastjes. Laat vervolgens de creativiteit van de kinderen de vrije loop! Het vogelhuisje kan eerst ook nog geverfd worden, maar dat hoeft niet. Bekijk het hele Decopatch assortiment.

Of met Foam Clay!

Je kunt je vogelhuisje ook decoreren met Foam Clay. Foam Clay is een zelfhardende klei met daarin kleine balletjes. Deze speciale klei is vanwege zijn aparte structuur en kleuren bijzonder geschikt om diverse materialen mee te bedekken, zoals hout, glas, papier en canvas. Kies voor een Foam Clay assortiment, zodat je meteen alle kleuren in huis hebt. Tip: strooi glitters over de nog natte klei voor een special effect!

Het decoreren van een vogelhuisje is een leuke bezigheid voor een kinderfeestje in de winter of in de herfst. Lees hier hoe je een herfstfeestje organiseert!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten