Pagina's

dinsdag 5 april 2016

Traktaties groep 4

Uitdelen in groep 4

Zoek je ideeën en inspiratie voor een leuke traktatie in groep 4? Wij helpen je op weg. Een traktatie in groep 4 mag best stoer zijn, zeker voor jongens.

Een stoere en gezonde traktatie, dat is een enge mummy appel! Je hebt nodig: appels, verband en wiebeloogjes. Doe het verband om de appels en houd aan de voorkant ruimte voor de oogjes. Plak de oogjes erop en klaar is je mummy. Met mummy appels heb je een originele, griezelige traktatie. Hartstikke leuk om in groep 4 uit te delen.


Stoere appels!

Heb jij een stoere man in huis, die zich graag verkleed als ninja of fan is van de Teenage Mutant Hero Turtles? Dan is dit erg leuk en eenvoudig om te maken. Je hebt nodig: groene appels, crêpepapier in vier kleuren (er zijn vier karakters) die je in een strook om de appel wikkelt (het oogmasker) en oogjes. Je kunt plakogen gebruiken of op wit papier ogen tekenen, uitknippen en op het crêpepapier plakken. Met een eetstift / foodwriter teken je de mond, maar zonder kan ook!

Tip: geef bij de appeltraktatie een klein uitdeelcadeautje, zoals een sleutelhanger, een stuiterbal of een grappig spelletje. Dat maakt de traktatie nog leuker!Uitdeelcadeaus voor groep 4

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor alléén een uitdeelcadeau. Groot voordeel: het bespaart veel tijd en je kunt het ruim van te voren in huis halen, geen last-minute knutselstress!

Is je kind in de zomer jarig? Dan is een bellenblaas of waterpistooltje super leuk om te trakteren. Pak bijvoorbeeld uit met deze gave bellenblaas 'Galaxy Bubble' voor de mooiste bellen! Goed nieuws voor de fans: bellenblaas is er ook in een Frozen en Minions uitvoering. Bij deze felgekleurde pistooltjes zit bovendien een klein zakje snoep verstopt! Of wacht dat je van een deze 'Punch IJsco' als traktatie? Ken je het nog van vroeger?


Luchtballon traktatie

Een leuke, vrolijke traktatie is een zelfgemaakte luchtballon. Bevestig een mandje aan een ballon, met rietjes of saté prikkers en vul het mandje met lekkers. Deze traktatieboxen zijn ideaal als mandje. Doordat je zelf de kleuren en thema's kunt kiezen voor ballon en mandje is deze traktatie geschikt voor jongens en meiden. Nog een voordeel: jij bepaalt zelf de inhoud dus voor een gezonde traktatie doe je er druifjes of aardbeien in en mag het een beetje minder gezond, kies dan voor popcorn of chips.

Eén ding is zeker, het uitdelen wordt met deze luchtballonnen een echt feestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten