Pagina's

dinsdag 31 mei 2016

Bedankje opa en oma

Cadeau voor oppasopa's en oma's

De zomer en de zomervakantie komen steeds dichterbij. En naast een bedankje voor de juf of meester is het ook leuk om aan de slag te gaan met een (zelfgemaakt) cadeau voor de oppas-opa en -oma. Want in veel gezinnen staan de grootouders maar al te graag klaar om een dagje (of twee) in de week op de kleintjes te passen. Daar mogen ze voor in het zonnetje gezet worden!

Het hoeft geen duur, ingewikkeld cadeau te zijn. Het gaat om het gebaar en het feit dat je er even bij stil staat. Een lekkere doos met drop met de tekst 'dankjewel' en een tekening of knutselwerkje van het kleinkind is al een leuke verrassing!


Verras met een foto

Een mooie foto van hun kleinkind(eren) wordt altijd gewaardeerd. Of kies een foto waar grootouder en kleinkind samen op staan als herinnering aan het afgelopen jaar. Je maakt het extra persoonlijk met een fotolijstje, versierd of geverfd door je zoon of dochter.

Deze fotolijstjes van hout zijn ideaal voor een creatieve middag. Lekker verven of versieren met stickers, plaksteentjes of decopatch! Reken maar dat dit fotolijstje trots in ontvangst genomen zal worden. Wat oudere kinderen kunnen zich uitleven door met kraskunst een super speciaal fotolijstje voor hun opa of oma te maken.


Super opa!

Speciaal voor alle superopa's, en laten we eerlijk zijn, elke opa is een superopa voor zijn of haar kleinkind hebben wij een waanzinnig leuk boek. Het heet 'De beste geweldigste meest fantastische opa's ter wereld', geschreven door Jan Paul Schutten en Kees de Boer en is een geestig prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar.

En weet je al waar je de liefste opa en/of oma mee gaat verrassen? Kijk ook eens bij onze andere creatieve cadeaus, zoals de borduursets of strijkkralen, waarmee de kinderen een middagje zoet zijn en je de grootouders een mooi zelfgemaakt cadeau bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten