Pagina's

dinsdag 7 juni 2016

Kinderfeestje thuis organiseren

Kinderfeestje buiten de deur...

Het wordt steeds vaker gedaan; een kinderfeestje buiten de deur vieren. Naar de bioscoop, een kinderboerderij, of een andere activiteit vormt dan de basis van het kinderfeest. Voordeel? Je hoeft thuis niets te regelen. Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. En je moet zorgen voor vervoer!

Voor jonge kinderen hoeft het gelukkig allemaal niet zo moeilijk en duur, als het maar gezellig is. En gezellig dat is een kinderfeest bij je thuis gegarandeerd!Of lekker thuis?

Kun je het zelf nog herinneren? De verjaardagsfeestjes met de stoelendansjes, het verkleden, de speurtochten en grappige spelletjes zoals spijkerpoepen en koekhappen. Een verjaardagspartijtje thuis brengt enorm veel plezier met zich mee. Het prikkelt de fantasie én creëert onvergetelijke herinneringen. Je kunt het bovendien zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Wat je nodig hebt, is een beetje creativiteit, feestelijke versiering, lekkere traktaties en misschien nog een handig knutselpakket of wat spullen voor een leuke activiteit. Geen paniek, wij helpen je!


Leuke thema's

Je gaat dus thuis een kinderfeestje organiseren? Gezellig! Het eerste en misschien wel belangrijkste punt waar je over na moet denken is het thema van het feest. Een thema is niet noodzakelijk, maar wel erg leuk. Bovendien helpt het je met de versiering en het kiezen van leuke activiteiten. Is je zoon gek van piraten of ridders? Is je kleine meid een Frozen-fan of zingt ze dagelijks alle liedjes van K3 mee? Het zijn stuk voor stuk leuke thema's voor een kinderfeest.

Van een Dora kinderfeest, een zeemeerminnen-party en een andersom-feest tot een brandweer-kinderfeest; deze blog staat boordevol ideeën en tips voor elk thema!


Tips en ideeën

Op deze blog vind je niet alleen inspiratie voor allerlei thema's voor je kinderpartijtje, we delen ook tips en ideeën voor leuke activiteiten, speurtochten en traktaties. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeestje dus!

Een kinderfeest thuis is ook voor kinderen van 8 jaar en ouder nog erg leuk. De insteek wordt dan alleen wat anders, voor een themafeest zijn ze vaak te oud. Organiseer voor tienermeiden een slaapfeest of een glitter & glamour feest en zet een spannende speurtocht uit voor de mannen. Lees hier tips voor het organiseren van een verjaardagsfeest voor 'grote' jongens in de zomer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten