Pagina's

dinsdag 28 juni 2016

Piraten traktaties

Piraat traktaties


Het is één van de meest populaire thema's voor jongens: piraten traktaties. En geef ze eens ongelijk. Piraten zijn super stoer! Heb jij ook zo'n kleine piratenfan thuis en wil hij (of zij) graag met een stoere traktatie voor de dag komen? Graag helpen wij je op weg met leuke ideeën voor traktaties in piratenstijl.

Wil je kleine man helemaal in stijl voor de dag komen? Met zo'n stoer piraten-ooglapje wordt het trakteren nog leuker!Lekker en stoer

Er zijn veel lekkere piratentraktaties. Bij het zien van deze zoete piraten-traktatietaart loopt het water direct in de mond bij de kids. En handig: het ooglapje én een verrekijker zitten erbij.

Erg populair is bovendien de eierkoek-piraat traktatie. Van een eierkoek maak je in een handomdraai een stoere piraat door een servetje als hoofddoek om de koek te vouwen. Een droprol + dropveter maakt een ooglap en met een smartie plak je het ene oog erop. Of snij de eierkoek doormidden, plak de twee helften aan elkaar en met een vlag erop heb je een piratenboot! Ook cupcakes lenen zich uitstekend als traktatie, met decoratiemateriaal maak je van een cakeje een leuk piraatje.


Gezonde piratentraktaties

Maak van servetjes en lintjes een piratenbuidel. Aan een lange satéprikker plak je een piratenvlag en deze steek je in de buidel. Vul het met druiven, krentjes of iets anders gezonds! In plaats van een buidel kun je ook een gave piratenbeker gebruiken. Of wat dacht je van deze schatkist? Ideaal om te vullen met wat jij zelf wil en een feest voor de kinderen om te ontvangen.

Prik een druif op een appelpartje met een prikker. Met een piratenvlag in de mast maak je zo een supergezonde en mooie piratenboot!


Uitdeelcadeautjes

Uitdeelcadeautjes worden steeds populairder. In plaats van een (gezonde) snack kiezen ouders voor een leuk spelletje of een ander kleinigheidje om uit te delen. En goed nieuws want voor piratenliefhebbers is de keuze in uitdeelcadeaus reuze!

Dit grappige waterspelletje houdt de kids wel even zoet. Of geef dit superleuke houten sleutelhanger-setje, zodat iedereen zijn eigen stoere piraten-sleutelhanger kan maken. Een piratenpotlood past goed bij een doosje krenten (vlag eraan, wat knip- en plakwerk op het doosje en je hebt een boot). Deze piraten klaparmband is helemaal een blast-from-the-past! Ook nu vinden kinderen dit nog steeds het einde.

Ga je ook een piratenkinderfeest organiseren? Laat je inspireren door onze piratenfeest-tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten