Pagina's

dinsdag 30 augustus 2016

Wat geef je mee na afloop van een kinderfeestje?

Bedankje voor de gasten

Vaak is het de gewoonte om na afloop van een kinderfeestje een kleinigheidje mee te geven. Vroeger was het vrijwel standaard een snoepzak, nu worden ouders steeds creatiever in het bedenken en maken van een leuke traktatie. En dat kan met snoepgoed, maar dat hoeft niet. Een klein speelgoedje, spelletje of ander uitdeelcadeau valt vaak net zo goed in de smaak!

Wat geef jij aan je gasten als bedankje voor hun bezoek? Ben je nog op zoek naar leuke, originele ideeën? Graag helpen we je op weg!
Weggeefcadeautjes

Steeds meer ouders kiezen voor een klein cadeautje om mee te geven in plaats van snoep. Chips en snoep krijgen ze vaak al genoeg op het feest en een origineel weggeefcadeau is een leuke verrassing.
Onze webshop staat vol spelletjes, puzzels, schrijfwaren, speelgoed en lekkers om mee te geven. Teveel om op te noemen!

Houd je een themafeest? Dan is het het allerleukst om het uitdeelcadeau te koppelen aan het thema. Bij een brandweerfeest geef je bijvoorbeeld een brandweerauto-waterspuiter (met klein zakje snoepjes) en na afloop van een boerderijfeestje geef je een leuke dierenpuzzel mee. Kijk voor meer themagerichte traktaties op ons blog. Per thema en per leeftijdscategorie vind je hier de leukste traktatie-ideeën!Maak het persoonlijk

Een uitdeelcadeautje of traktatie is leuk, maar het is nog leuker met een persoonlijk tintje. Op deze uitdeeldoosjes kun je bijvoorbeeld de naam van de jarige schrijven of een kort bedankje. Geef je een spelletje of speelgoed? Verpak het in cellofaan of ander inpakpapier en bind er met lintje een traktatiekaart omheen met een bedanktekst.

Een sleutelhanger is altijd een tof cadeau. Maar met dit fotolijstje als sleutelhanger geef je je vriendjes of vriendinnen wel een heel persoonlijk cadeau, natuurlijk wel met een foto van de kids samen erin! Of maak van de kinderen een foto tijdens het feestje, print het uit en stop dat in het lijstje. Een geweldig aandenken aan het feest!Toch lekker die snoepzak?

Wil jouw zoon of dochter niets liever dan een snoepzak uitdelen? Niks mis mee hoor. Je koopt een snoepzak kant-en-klaar of je kunt ze zelf maken. In dat laatste geval kun je er nog een originele draai aangeven door een vrolijk feestzakje uit te kiezen. Een traktatiebox is ook een leuke verpakking voor al dat lekkere snoepgoed. Traktatiezakjes en -boxen zijn er in allerlei leuke thema's, zoals dino's, voetbal prinsessen, Frozen en piraten!

Lekker snel en gemakkelijk: met een traktatiedoos ben je in één klap klaar en heb je 25 lekkere snoepzakjes om uit te delen aan je gasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten