Pagina's

dinsdag 20 september 2016

Muzikaal speelgoed

Music please!

Ongegeneerd rammelen op potten en pannen, heerlijk vinden kleine kinderen dat. Lekker kabaal maken! En niet alleen kinderen vinden dit geweldig, er zijn bands die het trommelen op alledaagse voorwerpen tot een ware muziekrichting hebben verheven.

Zit er in jouw zoon of dochter ook een echte artiest verscholen? Of beginnen je pannen deukjes te vertonen? Wat de reden ook is, het is tijd voor échte muziekinstrumenten. Begin met een klassieker: het bellen handvat. Hiermee leren kids het ritme van de muziek te volgen en om lekker vrolijke geluidjes te maken, natuurlijk :)


Muziekinstrumenten voor kids

Naast het houten bellen handvat is er nog een beginnersinstrument, namelijk de mondharmonica. Dit vrolijke, houten muziekinstrument brengt veel muziekplezier met zich mee. Of kies voor een echte Bumba mondharmonica, speciaal voor kleine Bumba-fans (dus vrijwel elk kind in de leeftijd van 2 of 3 jaar). Een leuk verjaardagscadeau of straks, een ideaal schoencadeautje!

Iets minder voor de hand liggend, maar des te indrukwekkender is deze prachtige accordeon! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ervaring leert dat kinderen vanaf 4 of 5 jaar er wat zuiniger mee omgaan en het écht weten te bespelen. Echte muziekliefhebbers zullen jarenlang met veel plezier op dit mooie instrument spelen.


Kiddigo: zelf muziek luisteren

Kinderen worden ouder en komen al snel in de leeftijd dat ze precies weten wat ze willen; welke series ze willen zien op televisie en welke muziek ze willen luisteren. En laat dat nu niet altijd de smaak van de ouder zijn.

Wil je graag een draagbaar muziekapparaat geven aan je zoon of dochter, maar wil je niet direct een smartphone of tablet kopen? Dan is de Kiddigo dé oplossing. Op deze multimediaspeler kunnen kids naar hun eigen muziek luisteren, spelletjes spelen én favoriete foto's overal mee naartoe nemen. Voor kinderen van 3 tot 11 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten