Pagina's

dinsdag 27 september 2016

Spelen met Kikker en zijn vriendjes

Voorlezen wordt nog leuker!


De verhalen van Kikker en zijn vriendjes zijn razend populair. Niet alleen thuis als voorleesboek, ook de filmpjes op televisie worden maar wat graag gekeken door peuters en kleuters.

Heb jij ook zo'n Kikker-fan in huis? Verras hem of haar dan met een heuse Kikker-handpop! Met zo'n handpop versterk je de verhalen en laat je jouw kind nog meer genieten en beleven. Natuurlijk zijn er ook handpoppen van de vriendjes; Rat, Haas en Varken.
Educatief speelgoed


Voor kinderen vanaf vier jaar zijn er van Kikker en zijn vriendjes ook hele leuke spelletjes verkrijgbaar. Leuk om te geven als cadeau samen met een leesboek of voor een knappe prestatie van je kind, bijvoorbeeld de eerste zwemles, de eerste nachten zonder luiers of zomaar, om je zoon, dochter, neefje of nichtje te verrassen.

Met dit geweldige kwartetspel van Kikker maak je elk kind reuzeblij! Met grappige vragen uit de boekjes, zoals 'Wat heeft eend nodig in de winter?' en 'Wat krijgt Kikker voor zijn verjaardag?'.Puzzelen met Kikker


Iedereen kent Loco: het doosje met de blokjes en de boekjes met de leuke opdrachten. Maar wist je dat er ook een speciaal Kikker-thema bestaat? Met het boekje Loco Mini Puzzelen met Kikker kan jouw kind naar hartenlust spelen en puzzelen samen met Kikker.

Wil je graag ook de vriendjes van Kikker betrekken in het spel? Kies dan voor het boekje Loco Mini Kikker en al zijn vrienden. Lekker puzzelen, leren en concentreren met Kikker en alle vriendjes. Wat een feest!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten