Pagina's

dinsdag 11 oktober 2016

Dino speelgoed en spelletjes

Alleen voor echte Dino fans


Het dinosaurus-thema is weer helemaal hot na de populaire Disneyfilm 'The Good Dinosaur'. Heb jij ook zo'n zoon, dochter, kleinkind, buurmeisje of vriendje die helemaal onder de indruk is van deze grote dieren? En is hij of zij binnenkort jarig? Verras hem of haar dan met dino speelgoed!

Wij hebben enkele populaire dino verjaardagscadeaus en leuk dino speelgoed voor je op een rij gezet.
Dino Switch 'n Go!


We trappen maar meteen af met het meest gewilde item. Of eigenlijk zijn het er maar liefst acht: de Switch 'n Go Dino's!

Vooral voor jongens is dit met stip het beste dino cadeau wat je kunt geven. Je transformeert een dinosaurus in een handomdraai in een raceauto of vliegtuig. Bovendien hebben de dino's leuke weetjes, stoere geluiden en verschillende gezichtsuitdrukkingen. Speelgoed waarmee kinderen niet uitgespeeld raken. Van T-rex en Pteranodon tot Allosaurus, welke kies jij?
Meer dino kinderspeelgoed


Stel, de jarige job heeft de Switch 'n Go serie al compleet. Wat geef je dan? Geen nood, wij hebben nog veel meer leuk dino speelgoed.

In de categorie 'creatief en knutselen' zijn er leuke, kleine cadeaus om te geven: dino stickervellen, dino potloden, dino tattoos.
Tip: maak er een leuk cadeaupakketje van en geef samen met je cadeau een tegoedbon voor een gezellig en leerzaam dagje uit naar het Oertijdmuseum in Boxtel of het DinoPark in Amersfoort.

Houdt het feestvarken van spelletjes en leuke dinofeitjes? Dan sla je twee vliegen in één klap met dit leuke dino-kwartetspel. En wat dacht je tenslotte van dit prachtige kinderdekbedovertrek met dinosaurussen? Wauw! Een geweldig cadeau om voor je verjaardag te krijgen als je van dinosaurussen houdt.


Dino feest en spelletjes


Je hoeft natuurlijk niet lang na te denken over het juiste thema voor het verjaardagsfeest. Dat wordt een Dino feestje! Lees hoe je een dinosaurus kinderfeestje organiseert en wat hét onmisbare ingrediënt is voor een onvergetelijk feestje.

Zoek je nog meer ideeën voor spelletjes? Leuk voor alle leeftijden: Dinootje Prik, de variant op het welbekende Ezeltje Prik. Prik de staart op een Tyrannosaurus of de hoorns op een Triceratops.

Wil je wat leven in de brouwerij? Organiseer een talentenjacht (oftewel een brulwedstrijd): wie doet het beste een dino na? Een creatief moment vul je in met deze dino-spaarpotten. Decoratiematerialen en verfspullen erbij en versieren maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten