Pagina's

dinsdag 15 november 2016

Ideeën voor schoencadeautjes

Het mag weer: schoentje zetten

Het wordt druk voor de schoorsteenmantel de komende tijd! Sinterklaas is in het land en dat betekent dat het startsein voor het zetten van de schoentjes is gegeven. Om de kosten van de dure decembermaand enigszins onder controle te houden geven we je graag tips en ideeën voor leuke én low-budget schoencadeautjes.

Snoepgoed is een prima verrassing. Pepernoten, een chocolade letter en taai taai zijn natuurlijk traditioneel Sintsnoep, maar voor de afwisseling is een klein snoepzakje, een snoephorloge of -ketting ook heel leuk! Frozen-fans maak je blij met deze grappige Olaf-lolly's.


Schoencadeautjes tot 2 euro

Genoeg gesnoept? Voor minder dan twee euro heb je ook ruime keuze in, niet-eetbare, schoencadeautjes. Wat dacht je van:


Heb je een zoon of dochter die fan is van een dinosaurussen, voetbal, prinsessen of piraten? Verras hem of haar dan met een mooi potlood.


Grappige (schoen)cadeautjes

Gekke of enge cadeautjes doen het erg goed bij kinderen. Met een scheetkussen zullen veel grappen uitgehaald worden en vampiertandjes of een 'echte' nep-tattoo zijn ideaal om opa en oma te laten verschieten! Ook op het schoolplein is grappig speelgoed een hit. Zie je de andere kinderen al kijken als je kind dit stuiterei op de grond laat vallen? En deze glow-in-the-dark oog-stuiterbal is extra leuk in het donker!

Je kunt natuurlijk ook een grap met je kind uithalen. Verpak een klein cadeautje in een iets grotere doos en die doe je weer in een nog grotere doos (herhaal met hoeveel dozen jezelf leuk vindt). Dat is een klein cadeau met groot uitpakplezier!Playmobil Pockets

Playmobil staat bekend om speelgoed van uitstekende kwaliteit. Op veel verlanglijstjes staat ook wel iets van Playmobil, maar vaak voor een schoencadeau te duur.

Ken je de Playmobil Pockets al? Leuke speelfiguurtjes in allerlei thema's; prinses, piraat, surfer, boerin, mama met baby, ruimtesoldaat, noem maar op! Perfect als aanvulling op de collectie maar ook leuk om zo mee te spelen. En het beste nieuws, je koopt ze voor minder dan 4 euro. Een perfect schoencadeau dus!

Bekijk hier het alle Playmobil Pockets en kies jouw favoriet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten