Pagina's

dinsdag 13 december 2016

De leukste snoeptraktaties

De leukste? De lekkerste natuurlijk!


Lekker snoepen! Met een heerlijke snoeptraktatie maak je kinderen het meest blij. Waar een gezonde traktatie vaak wat voeten in de aarde heeft om iets leuks en lekkers te maken, is dat voor een snoeptraktatie een stuk gemakkelijker. De moeilijkheidsgraad zit 'm hier vooral in het kiezen. Want er is zoveel lekkers!

Als traktatie-expert hebben wij een goed beeld van de leukste én de lekkerste snoeptraktaties. We zetten ze voor je op een rij.
Snoep-traktatietaarten

Stralende gezichtjes als je de klas binnenkomt met een snoep-uitdeeltaart. Een feestje om naar te kijken en een snoeptaart heeft nog een paar voordelen; ten eerste het gemak. Met één snoeptaart kun je 30 kinderen trakteren, ideaal dus voor een hele klas en je kunt ze ruim van tevoren bestellen, geen last-minute uitdeelstress. Snoeptaarten zijn verkrijgbaar in veel leuke thema's voor jongens en meisjes!

Natuurlijk hebben we een Frozen snoeptaart, de favoriet onder de meiden, maar er is veel meer! Ons assortiment is aangevuld met een aantal nieuwe snoeptaarten, zoals de Zeemeerminnentaart en de Vliegtuigtaart. Snel even kijken dus!

Spelletje én snoep

Een populair uitdeelcadeau is een spelletje met snoepgoed ineen. Een dubbele verrassing! In de zomer zijn waterspelletjes een grote hit, deze bananen waterspuiter is ook nog eens erg grappig om te zien. Voor autofans is het spelletje Rocket Car geweldig om uit te delen. Hier zit een klein zakje met snoep in verborgen. Favoriet voor de meiden is deze Beauty Queen set, veel bling bling met oorbellen en een kettinkje. En snoepjes natuurlijk!

Ga je een cadeautje uitdelen in de klas of op een verjaardagsfeestje wat echt voor jongens of meiden is? Zorg dan altijd voor twee varianten, zodat de kids kunnen kiezen. Niet elke jongen is blij met zo'n oorbellenset ;)


Creatief met snoep

Vind je het leuk om zelf creatief aan de slag te gaan met de traktatie van je zoon of dochter? Met snoepgoed maak je de leukste traktaties. Van een lolly maak je een ridder, een mooie bloem of een vlinder. Met een doosje smarties kun je vanalles bedenken, van een brandweerauto tot bosdiertjes en een horloge.

Onze tip om het kiezen en bedenken iets gemakkelijker te maken: kies eerst het thema. Per thema lees je hier de leukste traktaties. Mis je nog een thema? Laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten