Pagina's

dinsdag 6 december 2016

Kinderfeest met fotoshoot

Smile, je bent op een fotofeestje!

Een fotofeestje of een verjaardagsfeest met fotoshoot is geweldig voor meiden die graag in de spotlights staan of jongens die houden van lekker gek doen.

Hoe organiseer je een geslaagd fotofeestje en met welke activiteiten houd je de kids bezig? Onze tips helpen je op weg om een onvergetelijk fotofeest te organiseren!

Nodig de gasten in stijl uit. Met een fotokaart, waar de jarige job met leuke props of met een grappig filter op afgebeeld staat. Of deel kleine fotocamera's uit met daaraan een handgeschreven kaartje 'Smile! Jij bent uitgenodigd voor mijn fotofeestje!'.

Fotoshoot kinderfeestje

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker in dit geval. De twee benodigdheden voor een geslaagde fotoshoot:

  • Richt een plek in om de foto's te maken; maak zelf een fotohokje of zet een versierde stoel voor een witte muur. Ook leuk: hang slingers op met de naam en leeftijd van de jarige en maak daaronder de foto's zodat niemand ooit nog zal vergeten op welk feestje en wanneer de foto's gemaakt zijn.
  • Props! De kids gaan natuurlijk niet 'au naturel' op de foto, maar op hun allermooist of allergekst. Zorg voor voldoende versiersels zoals maskers, brillen, tattoos, glittergel en nepgebitjes.
Ben je handig in schminken? Haal dan je schminkspullen voor de dag en tover alle kindergezichtjes om in favoriete dieren, superhelden of enge monsters. Inleven voor de fotoshoot wordt zo geen enkel probleem voor de kids!

Fotolijstjes versieren

Dan is de fotoshoot klaar. De kinderen hebben zich flink kunnen uitleven en zijn toe aan een rustige activiteit. Lekker knutselen! En ook dat doe je in het fotothema, namelijk fotolijstjes versieren! Je kunt kiezen voor houten fotolijstjes, die versierd kunnen worden met verf en decopatch, of laat de kinderen scratchen. Deze scratch art fotolijstjes zijn hartstikke leuk om te doen en gemakkelijk: je hebt geen extra decoratiespullen nodig.

Het is natuurlijk wel het allerleukste als je de kids het resultaat van de fotoshoot mee naar huis kunt geven. Snel even met een usb-stick naar de Hema of het Kruidvat om de leukste foto af te drukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten