Pagina's

dinsdag 24 januari 2017

Dino traktaties

Wij willen dino's!

Wat zijn ze populair die dino's. Niet alleen als thema voor een kinderfeest, ook als traktatie om op school of tijdens een kinderfeest uit te delen. Heb jij zo'n dinofan die niets liever wil dan de allerleukste dinotraktatie? Wij gaan je helpen en zetten de leukste dinotraktaties en uitdeelcadeautjes op een rij.

Heb je weinig tijd en wil je een kant-en-klare traktatie? Dan geven we je direct de gemakkelijkste tip: een dinotraktatietaart! En gemakkelijk is zeker niet saai, met deze snoeptaart scoor je hoge ogen!Gezonde dino traktaties

Wil je gezond trakteren, maar wel in dino-thema? Vul deze stoere dino-bekers met druiven, snoeptomaatjes of worteltjes. Vind je het leuk om zelf creatief aan de slag te gaan? Zoek een sjabloon van een dinosaurus, teken deze op dik gekleurd papier, knip de dino's uit en plak ze aan weerskanten van een doosje rozijnen. Op de dino vermeld je natuurlijk de naam en leeftijd van de jarige job.

Ga je wat snijwerk niet uit de weg? Hak en snij dan uit een grote watermeloen een dino-hoofd. Vul de mond met stukken watermeloen en ananas in driehoeken gesneden, zodat het net tanden lijken. Het is even wat werk, maar het resultaat is indrukwekkend!


Een dinosaurus uitdelen!

Iets lekkers of een gezonde snack is leuk, maar echte liefhebbers van dinosaurussen zijn ontdekkers en willen liever iets om mee te spelen. Wat dacht je dus van een uitdeelcadeautje?

Dit dino-ei is gegarandeerd een succes. Een dino, maar wel eentje die je zelf in elkaar mag puzzelen! Ze worden geleverd in verschillende kleuren, het ziet er dus ook hartstikke cool uit al die eieren bij elkaar in een bak.

Voor kleinere kids is het leuk om kleine dinosaurussen uit te delen; bijvoorbeeld deze glow-in-the-dark dino's of wat dacht je van deze waterspuiters? Niet eng, wel schattig en leuk om in bad mee te spelen thuis.

Bind eventueel nog een elastiekje om het cadeautje met een traktatiekaartje of een klein snoepje eraan om het af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten