Pagina's

dinsdag 25 april 2017

Geef een brandweerauto cadeau!

Het is rood en het maakt geluid...

Weet je niet welk cadeau je moet kopen voor je jarige zoon, kleinzoon, neefje of buurjongen? Koop een speelgoed brandweerauto! Een brandweerauto is hét perfecte jongenscadeau. En dat geldt voor alle leeftijden. Zelfs voor dreumesen en peuters is een brandweerauto al één van de meest populaire cadeautjes om te geven voor jongens.

De echte pret begint als ze iets ouder zijn en de brandweerauto gaan gebruiken in rollenspellen. Eén ding kunnen we alvast verklappen; ook al heeft de speelgoedauto geen sirene, dan is dat geen probleem. Deze wordt net zo gemakkelijk nagebootst door de kids! ;)

In dit artikel zetten we de leukste brandweerauto cadeautjes op een rij.


Brandweerauto's voor de kleintjes

We trappen maar meteen af met het allerstoerste cadeau. Wordt de kleine man 1 jaar? Dan is deze houten brandweer-loopwagen van Pintoy het ideale cadeau. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar of al eerder, als de kleine al goed zelfstandig kan zitten. Elk kind heeft een loopauto nodig en met deze houten brandweer loopauto geef je een echt kwaliteitscadeau. Met opbergruimte onder de zitting, handig!

Ook voor een kleiner budget zijn er leuke brandweerautootjes. Deze Fisher Price brandweerauto staat garant voor jaren speelplezier. En de Little People poppetjes stimuleren het rollenspel. Bumba fans maak je blij met de enige echte Bumba brandweerauto. Mét toeter!


Speelsets voor kleuters

Dat de brandweer over meer dan alleen die ene standaard brandweerauto beschikt, dat weten kleuters natuurlijk allang! Ladderwagens, brandweerhelikopters, materiaalwagens, de brandweer heeft het allemaal nodig in de bestrijding van branden. Voor kleuters zijn brandweer speelsets met verschillende voertuigen en hulpstukken daarom een geweldig cadeau.

Er is altijd die ene tante of oom die niet met speelgoed maar met overheerlijk snoepgoed aan komt zetten. Ben jij dat en wil je dat ook graag in het brandweerthema doen? Bestel dan deze brandweer-traktatietaart. Geen jarenlang speelplezier, wel een groot wauw-moment en een blij gezicht!Geen opmerkingen:

Een reactie posten