Pagina's

dinsdag 18 april 2017

Paarden traktaties

Fan van paarden?

Je hebt kids die fan zijn van superhelden, een favoriete tv-serie, de brandweer of politie of die jonge puppy's het allerschattigst vinden. Vaak is het fan-zijn in die gevallen een fase. Dat geldt niet voor paarden. Meiden die helemaal stapel zijn van deze edele dieren, zijn meestal verknocht voor de rest van hun leven.

Heb jij zo'n paardenliefhebber in huis? Die het liefst elke dag in de manege is om te borstelen, aaien en rijden? Dan heb je één groot voordeel: de keuze voor het traktatie-thema is snel bepaald. Dat worden natuurlijk paarden-traktaties!Tips voor traktaties

Deze paarden-traktatietaart, met lekkernijen voor 30 kinderen, is ideaal om in de klas uit te delen. Zelf knutselen kan ook. Maak dan uit karton een paardenhoofd en doe een snoepketting om, waar het halster hoort te zitten. Of gebruik de papieren paardenhoofden om aan beide kanten van een doosje krentjes of smarties te bevestigen.

Ben je op zoek naar een uitdeelcadeautje als traktatie? Deze paardenbuttons zijn super cool. Leuk als uitdeelcadeau of als extraatje bij de traktatie. Toch wordt het moeilijk kiezen want paarden-sleutelhangers en stempels zijn ook razend populair!


Een paarden kinderfeestje

Wil jij ook alvast aan de slag met de voorbereidingen voor het kinderfeestje in hetzelfde thema? Lees dan ons bericht over het organiseren van een paarden kinderfeest. Je vindt er veel mooie decoratietips, spelletjes en activiteiten en ideeën voor leuke bedankcadeautjes.

Nog een laatste spelletjes-tip voor kinderen vanaf 6 jaar: dit paarden kwartetspel is superleuk om te doen, mooie foto's om naar te kijken en weetjes om de kennis van de kinderen uit te breiden. Een fijn spel om te doen onder het genot van een chipje en drankje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten