Pagina's

dinsdag 8 augustus 2017

Coole lunchboxen

(Bijna) terug naar school


Volop vakantietijd! Maar als ouder ben je ook al bezig met het nieuwe schooljaar. Nieuwe kleding aanschaffen, schoolspullen aanvullen en evalueren of de broodtrommels het afgelopen schooljaar hebben overleefd.

Kunnen jouw kids wel een nieuwe lunchbox gebruiken? Of wil je jouw zoon of dochter verrassen met een nieuwe en super coole broodtrommel om in de klas helemaal de blits mee te maken? Lees dan snel verder, want wij zetten de coolste en mooiste Mepal lunchboxen voor je op een rij.


Coole lunchboxen

Je maakt je kind ongetwijfeld blij met de enige echte Minions broodtrommels. Keuze uit twee designs en razend populair. Tip: maak de lunchset compleet met een Minions drinkbeker (Mepal).

Heb je een Lego-fan in huis? Dan is de keuze voor de juiste lunchbox niet moeilijk, dat wordt natuurlijk een Lego broodtrommel. Je moet alleen nog wel even kiezen welke kleur je het mooiste vindt. Of ga je voor een complete lunchset van Lego Friends of Lego Chima?

Alleen voor de échte stoere kids: deze spannende haaien lunchbox van Animal Planet!


Mooie broodtrommels voor meisjes

Gaat jouw kleine meid voor het eerst naar de opvang of naar de basisschool? Maak het avontuur dan iets minder spannend met een mooie broodtrommel. Voor het eerst boterhammetjes opeten zonder mama of papa is met een Hello Kitty lunchbox een stuk fijner! Ook de Minnie Mouse, Nijntje en pandabeer broodtrommels zijn super leuk als broodtrommel voor je meisje.

Veel plezier met het uitkiezen van de nieuwe lunchboxen en geniet nog lekker van de zomervakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten