Pagina's

dinsdag 15 augustus 2017

Organiseer een Jill Crea Party

Een creatief Jill kinderfeestje

Ongetwijfeld ken jij Jill door jouw dochter, van haar tv-programma 'Jill' of haar creatieve boeken, zoals 'Tekenen met Jill'. Jill staat bekend om haar vernieuwende, eigen stijl en ze daagt kinderen uit om ook creatief te zijn en fantasie te gebruiken. Een goede boodschap vinden wij!

Heb jij een bijna jarige Jill-fan in huis? Organiseer dan een Jill Crea kinderfeestje, het perfecte thema voor creatieve kinderen.Uitnodigen en versieren in Jill-stijl

Ons advies: laat het tekenen en knutselen straks lekker over aan de kids en koop deze echte Jill-uitnodigingskaarten om de gasten mee uit te nodigen voor het feestje.

De kamer versier je met Jill-decoratieartikelen, zoals deze ballonnen (handig, je kunt er zelf de leeftijd op schrijven), een vlaggenlijn en bekertjes met schrijfvak, voor bijvoorbeeld de namen van de gasten. Wil jij of je dochter graag zelf al creatief bezig zijn met de decoratie? Creëer dan je eigen feestslinger met dit DIY feestslinger-pakket, hierin zitten de mooiste decoraties ontworpen door Jill zelf!


Wat ga je doen?

Knutselen en tekenen natuurlijk! Maar om alleen een stapel papier en potloden en stiften neer te zetten... dat kan leuker voor een kinderfeestje.

Een Jill Crea Party is een echt meidenfeest. Het is dus extra leuk om iets te decoreren wat echt voor meiden is, zoals een portemonneetje. Haal diamantjes en textielstiften in huis als decoratiematerialen. Of kies een etui om te versieren, dat kunnen de kids meenemen naar school en het herinnert ze altijd aan jullie geweldige feestje.


Meer knutselen en creativiteit

Decopatch is een leuk en erg originele knutselactiviteit, waar meiden hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Houden de meiden wel van wat bling en prinsessengedrag? Haal dan de Jill feestkroontjes in huis, om te decoreren en op te zetten natuurlijk. Het decoratiemateriaal is inbegrepen!

Is het knutselwerk klaar? Ga cupcakes bakken of laat de meiden de cupcakes, die jij zelf al hebt gebakken, versieren. Na het bakken en decoreren is het tijd om ze lekker op te eten. En het knutselwerk nemen de meiden mee naar huis als aandenken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten