Pagina's

dinsdag 29 augustus 2017

K3 kinderfeestje organiseren

Een feestje met dansen en zingen!

Hang de discoballen maar vast op, want bij een K3 kinderfeestje mag één ding niet ontbreken: dansen en muziek! Natuurlijk kent iedereen de liedjes van K3, dus reken maar dat er volop meegezongen gaat worden. Met een K3-fan in huis, heb je ongetwijfeld de cd's al paraat liggen. Vergeet je niet om je camera of telefoon op te laden, zodat je de dansjes en liedjes vast kunt leggen?

Wil jij voor jouw dochter een onvergetelijk K3 feestje bij je thuis organiseren? Laat je inspireren door onze tips en ideeën voor leuke spelletjes, activiteiten en versiering.K3 uitnodiging en versiering

Uitnodigen doe je natuurlijk in stijl. Deze prachtige uitnodigingskaarten met de meiden van K3 op de voorkant zijn de perfecte aankondiging van het kinderfeest.

De feestruimte versieren is een koud kunstje met deze uitgebreide lijn K3 feestartikelen. Van K3 ballonnen tot bekers en borden, van rietjes tot servetten; zo maak je van jouw kamer eenvoudig een K3-party! Met natuurlijk die discolamp of discoballen erbij.K3 feest-spelletjes

K3 is veel meer dan alleen dansen en zingen. De meiden van K3 houden ook van knutselen en creatief bezig zijn, verzinnen nieuwe spelletjes en proberen hun kookkunsten uit in de keuken. Genoeg activiteiten om uit te putten voor jouw K3 feestje dus!

Voor meiden in de leeftijd van 4 en 5 jaar heb je genoeg aan muziek, een leuk knutselwerkje en een stoelendans. Lees hier meer daarover. Zijn de meiden al wat ouder? Pak het dan wat origineler aan.


Pina colada's maken!

Neem het K3 lied 'Pina Colada' als insteek voor een activiteit: samen pina colada's maken, leuk en lekker! Voordat de koks hiermee aan de slag gaan, mogen ze eerst hun eigen keukenschort versieren. Zorg dat je blanco shorten, textielstiften en voldoende decoratiematerialen zoals plaksteentjes in huis haalt.

Onder het genot van het drankje en iets lekkers (kun je ook samen met de kids maken) wordt er gedanst en meegezongen met de hit. Voor een rustige activiteit daarna, download je op de website van K3, een kleurplaat en laat je de meiden lekker kleuren. Heb je een klein clubje? Dan is dit K3 bordspel een echte aanrader (tot 4 spelers).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten