Pagina's

dinsdag 5 september 2017

Cadeaus voor een Cars fan

Cars voor jongens en meiden

Fans van Cars hebben een geweldige zomer beleefd met de nieuwe Cars 3 film in de bioscoop. Kan jouw zoontje, neefje of buurjongen ook geen genoeg krijgen van de avonturen van Bliksem McQueen en zijn kameraden? Dan is het thema voor een verjaardagscadeautje snel bepaald: dat wordt natuurlijk een Cars cadeau!

Ook bij stoere meiden is Cars gewild, want tot ieders verrassing gaat de vrouwelijke raceauto Cruz Ramirez er in de film met de winst vandoor. Reden genoeg dus voor de meiden om lekker met de jongens mee te racen (en te winnen!).


De leukste Cars cadeautjes

School is net begonnen. Dus met een echte Cars 3 rugzak maakt de jarige job natuurlijk helemaal de blits op het schoolplein. Maak het schoolpakket compleet met een broodtrommel, drinkfles en een etui van Cars.

Op zoek naar een origineel Cars cadeau? Wat dacht je van een Cars opblaasstoel? Geweldig voor in de tuin, op vakantie, maar ook een echte blikvanger voor op de kamer van de kleine man. Tip: zo'n stoel past hartstikke goed bij een Cars dekbedovertrek. Onze favoriet is dit Cars dekbed, met daarop bijna alle vaste figuren van Cars. 

Houdt de jarige van spelletjes? Voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar is de Cars reisquiz een aanrader. Educatief en leuk tegelijk!


Cars autootjes

Of toch maar gewoon auto's? Veel kids willen niets liever dan hun verzameling Cars auto's uitbreiden. Met een die cast auto maak je elke Cars liefhebber blij. Sally en Bliksem mogen natuurlijk in geen enkele collectie ontbreken! 

Het ultieme Cars verjaardagscadeau is de Mack speel- en verzamelkoffer; Mack vervoert al je lievelingsauto's naar de volgende race. Handig om auto's netjes op te bergen en gegarandeerd heel veel speelplezier. Maak de verrassing compleet door al enkele autootjes in Mack te verstoppen. 

Neem zelf ook een kijkje in onze webshop, hier vind je alle spullen en speelgoed van Cars.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten