Pagina's

dinsdag 26 september 2017

Zelf een K3 traktatie maken

Trakteren in K3 stijl


Bij de meeste meiden bestaat geen twijfel: trakteren en het kinderfeestje willen ze maar in één thema, namelijk K3. Maar hoe pak je dat aan? Kun jij een flinke dosis traktatie-inspiratie gebruiken? Wij zetten deze week leuke en originele K3 traktaties, die je zelf kunt maken, op een rij. Want, voor jouw kleine K3 fan is natuurlijk alleen de leukste K3 traktatie goed genoeg!

P.s.: Tips voor een onvergetelijk K3 feestje vind je hier.


K3 = regenboog

De meiden van K3 staan bekend om hun prachtige regenboog jurkjes. Een regenboogtraktatie past daarom perfect in dit thema. Denk aan een fruitprikker in de kleuren van de regenboog of cupcakes met een regenboog-topping.

Een snel-klaar-oplossing? Deel een mini-zuurstokje of snoepspeen in de regenboogkleuren uit. Bind er met een touwtje een kaartje aan met de naam en leeftijd van de jarige job en klaar! Tip: print een foto van de K3-meiden uit en plak deze op de andere kant van het kaartje.

Liever geen zoetigheid? Dan is dit regenboog-vulpotlood het perfect uitdeelcadeautje. Of vul een regenboog-geschenkzakje met fruit of popcorn.


Originele K3 traktaties

Met K3 traktaties kun je heerlijk creatief zijn. Baseer de traktatie bijvoorbeeld op een favoriet lied van je dochter. Maak luchtballonnen door een bakje (gevuld met popcorn, druiven of ander lekkers) vast te maken aan een ballon met behulp van rietjes. Gebruik hiervoor de K3 bekertjes en de K3 ballonnen. Of serveer een echte K3 cocktail met echte K3-rietjes. Genieten maar!

Ga je zelf bakken? Een mini-wafel, een cupcake of koekjes? Maak er eenvoudig een K3-thema van door het baksel te serveren op een mooi K3 servetje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten