Pagina's

dinsdag 12 december 2017

Jungle traktaties

Trakteren in het jungle thema

Wordt jouw kleine meid of man alweer een jaartje ouder? Dan moet er natuurlijk getrakteerd worden. Op school én na het feestje. De jungle is een geweldig thema hiervoor. Je kunt er veel kanten mee op en het valt gegarandeerd in de smaak, bij jongens en meiden.

Dus, zoek jij ideeën voor een jungledieren traktatie? Wij zetten enkele leuke, originele en gezonde jungle traktaties voor je op een rij. Welke kies jij?Feestbeesten uit de jungle!

Wilde dieren als traktatie. Het voordeel? De jungledieren stelen de show en je kunt zelf kiezen wat je als snack gebruikt, iets gezonds of snoepgoed.

Voor jonge kinderen op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal zijn deze jungle vingerpoppen geweldig. Plaats ze eenvoudig op een lange vinger of een stukje komkommer of wortel en je traktatie is klaar!

Op de basisschool mag het iets stoerder. Gebruik wilde dieren of reptielen en bind er met een strikje jouw traktatie op. Bijvoorbeeld een kleine banaan, een doosje rozijntje of een spekje. Tip: verpak de traktatie in cadeaupapier en geef het diertje een feestmuts in hetzelfde papier.


Jungle traktatiebox

Liever niet teveel knip- en plakwerk? Dan is deze kant-en-klare jungle traktatiedoos gevuld met 25 snoepzakjes precies wat jij zoekt. Een lekkere traktatie voor de hele groep.

Deze jungle bekers met grappige aap of zo'n jungle traktatiebox zijn erg handig om op school uit te delen. Je kunt de bekertjes zelf vullen. Ideaal als je fruit wilt trakteren, popcorn of chipjes.

In het lijstje gemakkelijke, maar superlekkere jungle traktaties mag deze grappige apensnoeptaart niet ontbreken! Deze staat ook erg leuk op de traktatietafel van een Jungle kinderfeestje.


Uitdeelcadeautjes

De brug tussen lekker en gezond is soms lastig te slaan bij een traktatie. Veel ouders kiezen er daarom voor om een klein cadeautje te trakteren.

En ook dan heb je met het Jungle thema een goede keuze gemaakt. Er zijn namelijk veel leuke cadeautjes voor weinig geld te vinden. Enkele populaire Jungle uitdeelcadeautjes:

Zoek je nog tips voor het organiseren van een Jungle kinderfeest? Lees dan dit blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten