Pagina's

dinsdag 19 december 2017

Zwemfeestje: kinderfeest in het zwembad

Kinderfeestje? We gaan zwemmen!

Is jouw zoon of dochter een echte waterrat? En hebben de vriendjes en vriendinnetjes allemaal een zwemdiploma? Dan is het hartstikke leuk om de kids mee te nemen naar het zwembad. Veel spetterplezier voor de kinderen en voor jezelf is het ook gemakkelijk, want je hoeft geen activiteiten voor het kinderfeestje te bedenken.

Neem niet teveel kinderen mee! Een klein groepje is overzichtelijk (om in de gaten te houden) en de kinderen blijven dan meer bij elkaar.Uitnodiging voor een zwemfeestje

Elk kinderfeestje begint met de uitnodiging! Dus ook als je een kinderfeestje in het zwembad viert. Een passende uitnodiging bij het zwem-thema is natuurlijk het allerleukst! En ook dat hoeft niet moeilijk te zijn. Deze Finding Dory kaart is helemaal in stijl! Of misschien vind de jarige deze Oceaan uitnodiging mooier?

Je kunt ook zelf gaan knutselen. Plak een foto van de jarige job op een kaart met daarbij een rietje en een vierkante rand, waarmee je een duikbril maakt. Is het zomer? Maak dan van papier een teenslipper als uitnodiging.

Welke uitnodiging je ook kiest, vergeet niet de belangrijkste boodschap op kaart te vermelden: "Neem je zwemspullen mee!"


Traktaties 

Met traktaties in het thema zorg je dat het zwemfeestje helemaal compleet is. Maar wat zijn leuke traktaties in het thema zwemmen? We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Blauwe muffins met een zwembril erop
  • Mini-donuts gepresenteerd in een blauwe doos. Om het extra leuk te maken kun je poppetjes uitknippen en op elk poppetje het hoofd van een kind plakken, vouw deze in de donut en ze dobberen lekker rond op zee
  • Lik Schelpjes
  • Een traktatiebox met haaien of zeemeerminnen, gevuld met fruit, popcorn of chips. Handig om mee te nemen naar het zwembad!


Uitdeelcadeautje zwemmen

Als iedereen moe en voldoen het zwembad uit komt, dan is het tijd om naar huis te gaan. Nog lekker even wat eten en dan zit het feestje erop. Maar natuurlijk niet zonder een bedankje voor de gasten!

Verras de kinderen met een uitdeelcadeautje in het zwemthema. Een mooie gum met zeedieren bijvoorbeeld of een potlood met dolfijnen, vissen en andere dieren uit de oceaan.

Vooral meiden zijn dol op dolfijnen, dus een sleutelhanger met een dolfijn is ook een super idee! Of een teenslipper-sleutelhanger. Stoere jongens maak je blij met een stoere haaien puntenslijper!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten