Pagina's

dinsdag 23 januari 2018

Leuke carnavalspakken voor kinderen

Aftellen tot carnaval

Nog een paar weken en dan barst het grootste feest beneden de rivieren weer los. Alaaf! Ook voor kinderen is carnaval een geweldig feest. In verkleedkleding naar school en feest vieren, hoe leuk is dat? Zorg er dus voor dat je een carnavalskostuum in huis hebt waar jouw kind helemaal blij van wordt.

Ben jij nog op zoek naar een carnavalspak voor jouw zoon of dochter? Wij zetten de leukste en origineelste carnavalspakken voor je op een rij!




Carnavalspakken voor meisjes

Je kunt wel origineel willen zijn met een carnavalspak voor meisjes, maar als de dames zelf mogen kiezen wordt het toch vaak een prinsessenjurk. Gelukkig hebben we die heel veel in onze webshop, dus kies je favoriet! Wordt het een echte Frozen jurk (Anna of Elsa) of gaat jouw kleine meid voor een hippe Prinsessia outfit?

Heb jij een stoere meid die liever boeven vangt dan kroontjes draagt? Haal dan snel het Mega Mindy verkleedpak in huis.



Carnavalspakken voor jongens

Wat zal jouw zoon zich sterk en stoer voelen in dit geweldige Batman verkleedpak. Compleet met masker, cape, schoenhoezen en riem en verkrijgbaar voor kinderen vanaf drie jaar. Ook super cool zijn de Star Wars pakken. Voor echte Star Wars-fans of gewoon, voor jongens (en meiden!) die dit verkleedpak te gek vinden! 

Zie jij jouw zoon nog liever in een iets onschuldiger carnavalspak? Laat hem een held voelen met het Mega Toby kostuum of geef hem superkrachten met een Ninja carnavalspak.


Carnavalspakken voor peuters en kleuters

Bijna alle peuters zijn fan van Bumba. Dit Bumba carnavalspak is dan ook het ideale kostuum voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Vergeet niet de hoed erbij te kopen!

Wil jij je peuter of kleuter graag in dit grappige kabouterpak zien? Maak je kind enthousiast door samen het Kabouter Plop dansje de komende weken extra te oefenen. Leuk voor jongens en meisjes!

Met dit Maya de bij hoedje breng je jouw kleine meid snel in de carnavalsstemming. Combineer het met een zwart jurkje en een zwart-gele maillot. Geen pak nodig.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten