Pagina's

dinsdag 16 januari 2018

Een glitterfeestje organiseren

Een kinderfeestje met veel glitters

Bij een feestje horen slingers, ballonnen en... glitters! Zeker als je als je jouw kind wil verrassen met een sprankelend glitterfeestje. Hoe pak je dat aan?

Wij helpen je graag met leuke ideeën en tips om een onvergetelijk glitterfeestje te organiseren. En dat begint met de uitnodiging! Knutsel zelf een kaart met veel glitters of plak een zakje zelfgemaakte glitterconfetti op de uitnodiging. Tip: met glittervilstiften maak je heel eenvoudig een uitnodiging vol glitters.De aankleding van een glitterfeestje

Hoe zorg je voor een glitterende feestversiering? Eenvoudig: met glitters en lijm. Maak glitterballonnen door lijm op de onderste helft van de ballonnen te smeren en ze vervolgens in glitters te dopen. Je kunt dit ook doen met (plastic) champagneglazen, waxinelichthouders en veren. Heb je een feestje in de herfst? Doe dit trucje ook met bladeren voor een prachtig effect!

Van knutselkarton en glitters maak je zelf een mooie vlaggenlijn. Een discobal maakt de feestruimte helemaal compleet. Laat de gasten zelf ook schitteren met een glittertattoo!


Spelletjes op een glitterfeestje

Natuurlijk gaat er geknutseld worden op een glitterfeestje met... veel glitters en plaksteentjes! Kies iets leuks om te decoreren, zoals een houten fotolijstje, een sleutelhanger of iets anders van hout. Ook textiel leent zich goed om te decoreren met glitters en plaksteentjes! Bijvoorbeeld een portemonneetje, een pet of een etui.

Zelf glitterzeepjes maken of schudballen maken is ook een perfecte activiteit voor een glitterfeestje.


Glitterende uitdeelcadeautjes

Als het feestje is afgelopen laat je de gasten niet met lege handen naar huis gaan. Het knutselwerkje mag mee naar huis en geef de kinderen nog een kleinigheidje mee als bedankje.

Een sleutelhanger is altijd populair. Zeker als de kinderen mogen kiezen uit een dolfijnen glitter-sleutelhanger en deze glitterende gympies.

Dit kleine glitter handtasje valt ongetwijfeld ook in de smaak bij meiden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten