Pagina's

dinsdag 6 februari 2018

Spelletjes op een prinsessenfeest

Een prinses voor een dag...

Een wens van veel meisjes! Met een kinderfeestje in het prinsessenthema maak je meiden, vooral in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, heel blij. Leuke prinsessenspelletjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Weet jij al met welke activiteiten jij het kinderfeestje gaat invullen? We helpen je graag op weg met tips en inspiratie voor de leukste spelletjes op het prinsessenfeest van jouw jarige job!

Tip: in dit blog lees je leuke ideeën voor de uitnodiging, de versiering en traktaties in prinsessenstijl.Feesten als een prinses

Op een prinsessenfeest zien de dames er natuurlijk op hun mooist uit. Vraag aan de gasten of ze in hun mooiste jurk komen of zorg dat je een goedgevulde verkleedkist klaar hebt staan. Zoek je nog een prinsessenjurk? Kies je favoriet uit deze prachtige jurkjes!

Kroontjes kun je samen maken of je zorgt dat je voor elke gast een mooie tiara klaar hebt liggen. Het versieren van dit prinsessen masker is een erg leuke activiteit om het kinderfeestje mee te beginnen!

Voor make-up zijn de meisjes nog een beetje te klein, maar met deze handige schmink-stempelset geef je de prinsesjes net wat extra's.


Wat doe je op een prinsessenfeest?

Dansen natuurlijk! Prinsessen houden van dansen, dus een prinsessenbal mag niet ontbreken; muziekje aan en laat de meiden maar dansen en zwieren met hun mooie jurk op de dansvloer. Merk je dat de energie op raakt? Lees dan een prinsessenverhaal voor of zet een prinsessenfilm op voor de meiden.

Onder het genot van een lekkere prinsessentraktatie, zoals deze prachtige prinsessensnoeptaart, een roze cupcake of een sandwich met roze kokosbrood, kunnen ze bijkomen. Vergeet de kinderchampagne niet!


Creatieve prinsessenspelletjes

Een creatief spelletje is ook ideaal om wat rust in de tent te brengen. Bovendien zijn prinsesjes maar al te graag creatief bezig, vooral als ze zelf sieraden mogen maken. Bijvoorbeeld met deze uitgebreide armbanden set of de hippe eenhoorn sieradenset.

Andere leuke spelletjes:Geen opmerkingen:

Een reactie posten