Pagina's

dinsdag 5 juni 2018

Knutselen voor Vaderdag

Wat maak jij voor Vaderdag?

Op 17 juni 2018 is het Vaderdag. De hoogste tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en iets leuks te knutselen voor jouw lieve papa, want een zelfgemaakt knutselcadeautje is het allerleukste om te geven en om te ontvangen. Weet jij al waar jij jouw vader mee gaat verrassen?

Zoek je een origineel cadeautje en wil je graag zelf iets knutselen? Dan hebben we een paar hele leuke tips en ideeën. Bekijk ook onze creatieve ideeën in ons Vaderdag-bericht van vorig jaar.


Knutselideeën voor papa

Heeft jouw vader een coole zonnebril? Geef hem dan een nog coolere brillenhouder. Deze blanco etui is de perfecte basis. Decoreer de etui met textielstiften, plaksteentjes of stempels en verras jouw vader met een unieke brillenkoker.

Origineel: een wereldbol met de tekst "liefste papa van de wereld". Je kunt een wereldbol maken van bijvoorbeeld silk clay of je geeft deze wereldbol-vlakgom samen met een mooie tekening.

Je hebt vast een voorraadje gekke selfies met je papa. Zo niet, maak er dan eentje! Kies de leukste (of de gekste) om af te drukken en geef de foto in een zelf versierd fotolijstje


T-shirt van eigen design

Hoeveel leuker is een t-shirt of ander kledingstuk als het door je kind gemaakt is? Verras papa met een kledingstuk van eigen design. Koop een blanco shirt en deze textielverf en leef je uit! Een schort voor in de keuken, als hij van koken houdt, is ook erg leuk! Kleine kinderen in huis? Maak een voetafdruk of handafdruk op een shirt.

Zoek je een last-minute verfprojectje? Ga op zoek naar een mooie grote steen en beschilder deze in mooie kleurtjes en met de tekst 'voor een kei van een vader'! Plakkaatverf is geschikt voor het verven van stenen. Je kunt ook permanent markers of porseleinstiften gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten