Pagina's

dinsdag 3 juli 2018

Originele cadeautjes voor je juf

Cadeau voor juf of meester zelf maken

Het schooljaar zit er bijna op. En wat zijn die kinderen weer wijzer en slimmer geworden! Natuurlijk dankzij hun lieve juf of meester. Heeft jouw zoon of dochter ook zo'n fijn schooljaar gehad en wil je de leerkracht een klein cadeautje geven als bedankje?

We geven je graag tips en inspiratie voor leuke cadeautjes die je zelf kunt maken en bedankjes die je kant-en-klaar kunt kopen. Een combinatie van knutselen en kopen: koop een weckpotje of een waxinelichthouder gevuld met snoepjes en bind er een tekening aan vast met een bedank-tekstje.


Een bedankje knutselen

Wil je een origineel knutselcadeau geven? Dan hoort er een leuke tekst bij:
  • Koop een diep fotolijstje en leg er toffees in en een tekening met de tekst 'voor de tofste juf'.
  • Van een leeg soepblik maak je een 'terugblik': met foto's, tekeningen en herinneringen van het afgelopen schooljaar of van de hele basisschooltijd. Dit is een heel leuk cadeau om te geven als afscheid van de basisschool.
  • Een zakje zaden om zelf te planten met de tekst 'bedankt dat je me liet groeien.'

Heb je nog teken- of verfspullen nodig?

Liever een cadeautje kopen?

Zijn de kinderen klaar met knutselen, zo aan het einde van het schooljaar (en jij eigenlijk ook wel)? Koop dan gewoon een leuk cadeautje voor de juf om haar te bedanken. Deze feestelijke doos met dropjes speciaal voor juffen valt zeker in de smaak! Ook leuk om te geven voor de verjaardag van de juf.

Juffen én meesters maak je ook blij met een boeketje bloemen, zeker als je kiest voor een originele variant, namelijk dit snoepboeket!

Neem een kijkje in onze webshop. Je vindt er nog veel meer leuke cadeautjes en bedankjes voor de juf en meester.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten