Pagina's

dinsdag 10 juli 2018

Geef een Unicorn feestje!

Kinderfeestje met unicorn thema


Heb jij binnenkort een kinderfeestje en wil je er echt iets bijzonders van maken? Geef dan een unicorn party! Unicorns zijn razend populair onder meiden, dus je maakt er je dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd heel blij mee.

Kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken voor de aankleding van het unicorn feest, de spelletjes en traktaties? Wij helpen je graag met leuke ideeën, dus lees snel verder.Unicorn decoratie

Hoe tover je de feestruimte om tot unicorn paradijs? Natuurlijk met slingers en ballonnen met een unicorn print, maar wil je echt uitpakken? Maak dan een feesttafel, helemaal in het thema, dus met unicorn tafelkleed, bekers, bordjes. Versier de tafel met confetti in regenboogkleuren en gouden sterren.

Leuk: van crepe papier maak je regenboog-rozen voor op de tafel en regenboog-slingers voor in de deuropening of aan de muur. Voor de gasten leg je een unicorn haarband, tiararoltongen en/of klaparmband klaar. Het feest kan beginnen!


Traktaties en lekkernijen

Bij een unicorn feestje hoort natuurlijk zoetigheid. Het liefst in roze en regenboogkleuren!
Vul een glazen pot met kauwgomballen, maak feestzakjes met gekleurde plofrijst, presenteer deze regenboog-zuurstokjes in een leuk bekertje of glas en gebruik deze unicorn prikkers voor spekbollen of een gezonde snack. Fruit en groenten in de kleuren van de regenboog passen ook erg goed in dit thema.

Deze unicorn-snoeptaart is de blikvanger van al dat lekkers! Lees hier meer tips voor unicorn traktaties.


Leuke unicorn spelletjes

Op een unicorn feestje ga je natuurlijk knutselen; maak je eigen hoorn, kleur je eigen unicorn-draagtas, decoreer unicorn sleutelhangers en maak prachtige zand-mandala's.

Wissel knutsel spelletjes af met energieke activiteiten, zoals eenhoorn-tikkertje. Ben je getikt, dan krijg je de tiara op en ga je mee tikken. Koekhappen als eenhoorn is extra leuk als je de peperkoek vervangt door roze donuts.

Of zet een unicorn-speurtocht uit! Laat de kinderen zoeken naar de verdwenen hoorn van de eenhoorn of naar een zakje eenhoorn-poep. Leuke opdrachten tijdens de speurtocht en meer unicorn spelletjes lees je hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten