Pagina's

dinsdag 29 januari 2019

10x Makkelijke traktaties voor kinderen

Trakteren op school? Doe niet moeilijk!

Bij een kinderverjaardag komt best wat kijken, van het regelen van de cadeaus tot het organiseren van een familiefeest én onvergetelijk kinderfeest met thema. Het thema van de traktatie is daarom: "lekker makkelijk"!

Ook met weinig tijd en moeite heb je hele leuke traktaties voor kinderen voor op school, de sportclub of de kinderopvang. Dus, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Lees snel verder voor 10 makkelijke traktaties voor kinderen.



3 x makkelijke snoeptraktaties

Mag er gesnoept worden? Kies dan één van deze lekkere traktaties:
  1. Snoeptaart
    Snoep-uitdeeltaarten zijn er in veel verschillende thema's. Er zit er altijd wel eentje (of meer) tussen voor jouw zoon of dochter. Let even op het aantal traktaties dat je nodig hebt: sommige taarten hebben er 20, andere 26 of 30.
  2. Traktatiedoos
    Met één van deze traktatiedozen heb je leuke snoepzakjes met 4 snoepjes voor maar liefst 25 kids. Kies uit een prinsessenverpakking, een ridderdoos of een jungle uitdeeldoos!
  3. Fun & Candy
    Het beste van twee werelden: een leuk spelletje of speelgoed mét daarin een zakje snoepjes. Een leuke en makkelijke traktatie voor op school of op een kinderfeestje.

3 x gemakkelijk en gezond

Voor een schooltraktatie kun je vaak beter voor een gezonde traktatie kiezen. Gezond trakteren doe je met fruit of groenten. Bij een gezonde traktatie draait het om één ding: de presentatie. Deze traktaties zijn makkelijk én gezond:

  1. Fruitprikkers
    Van fruit en een satéprikker kun je vrolijke traktaties maken, bijvoorbeeld rupsjes nooitgenoeg (druiven en 1 aardbei) of regenboogfruitprikkers. In plaats van gewone prikkers kun je ook één van deze feestelijke prikkers gebruiken!
  2. Traktatiebeker in thema
    Wil jouw kind graag trakteren in een bepaald thema? Bijvoorbeeld in het populaire Eenhoorn-thema, Frozen, Cars of Dino's? Maak het jezelf gemakkelijk en koop papieren drinkbekers van dat thema en vul deze met een gezonde snack naar keuze. Kies voor groene groenten en fruit bij Dino's en fruit in alle kleuren voor Eenhoorns.
  3. Go bananas
    Van een banaan maak je snel en gemakkelijk een leuke traktatie. Bijvoorbeeld een piraat of batman.

4 x kleine uitdeelcadeautjes

Wat als je wel gezond wilt trakteren, maar jouw kind totaal niet blij wordt van het uitdelen van een banaan, mandarijn of tomaatjes? De oplossing: uitdeelcadeautjes! Zo'n klein cadeau is ook ideaal om uit te delen na afloop van een kinderverjaardag of kinderfeestje. Populaire uitdeelcadeautjes zijn:

  1. Sleutelhangers                                                                               Een geweldig cadeau voor kinderen is een sleutelhanger. Deze kindersleutelhangers zijn er in superveel kleuren en soorten: smileys, voetballen, dolfijnen, met spiegels, teenslippertjes en ga zo maar door. Kies je eigen favoriet!
  2. Schrijfwaren
    Grappige puntenslijpers, coole potloden of leuke gummen: een ideaal uitdeelcadeau voor op school.
  3. Stuiterballen
    Waarschuw de juf of meester met deze traktatie, want met een stuiterbal in hun hand zijn kids niet meer te houden. Een hartstikke leuke én gemakkelijke traktatie.
  4. Waterspuiters
    Is het zomer? Dan is een waterspuiter leuk om te trakteren, bijvoorbeeld samen met een klein waterijsje of stukje watermeloen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten