Pagina's

dinsdag 22 januari 2019

Inspiratie voor een thema kinderfeest 7 jaar

Hoera, 7 jaar!

Wat is een goed thema voor een kinderfeestje voor 7-jarigen? Op deze leeftijd hebben de kids al een duidelijke eigen mening. Dat kan betekenen dat de bijna jarige job al een geweldig, onuitvoerbaar, thema als wens heeft voor het kinderfeestje. Wil je jouw kind niet teleurstellen, maar wil je jezelf tegelijkertijd ook niet met een mission impossible opzadelen?

Een goede voorbereiding is de oplossing. Bedenk van tevoren twee of drie thema's die passen bij de interesses van je kind én die waar jij ook blij van wordt. Laat je zoon of dochter vervolgens kiezen uit jouw opties. En met inspiratie voor die opties, daar helpen wij je mee!



Thema kinderfeest 7 jaar 

De tijd van prinsessen en ridders is voorbij. Cars of Frozen als thema kan écht niet meer. Wat dan wel? Bij een kinderfeest voor 7-jarigen mag er wel wat avontuur inzitten. Wat dacht je van:



Een echt jongensfeest

Organiseer je een kinderfeestje bij jouw thuis? En nodigt jouw 7-jarige zoon al zijn vriendjes uit? Wees goed voorbereid, want jongens op deze leeftijd moeten hun energie kwijt kunnen. Zorg dus voor een actief thema met veel spellen en activiteiten, zoals:




Thema's voor meiden van 7 jaar

Niet elk kind wordt blij van spanning en sensatie. Kijk vooral naar wat past bij jouw dochter. Veel meiden doen niets liever dan knutselen en dan is op deze leeftijd een Jill Crea Party superleuk.

Zijn het al echte meiden, jouw dochter en haar vriendinnen? Dan is een Glitter & Glamourfeestje of een fotofeestje een goed idee!

En helemaal hip voor meiden van 7 (maar ook van alle andere leeftijden) is een Unicorn feestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten