Pagina's

dinsdag 15 januari 2019

De leukste feestversiering voor een kinderfeestje

Feestartikelen voor een kinderverjaardag


Het is bijna zover... Jouw kleine man of prinses wordt weer een jaartje ouder en dat betekent groot feest. En een grote to-do-lijst! Een taart bestellen, een kinderfeestje organiseren en een feest voor familie en vrienden. Oh ja en natuurlijk trakteren op de kinderopvang of op school. Voor alles wat er komt kijken bij een kinderfeestje kun je op deze blog terecht voor tips en inspiratie.

In dit artikel zoomen we in op de leukste feestartikelen voor een kinderfeestje of een kinderverjaardag.



Kinderfeestje: versiering en thema's


Bij elk feest horen slingers en ballonnen. Leeftijdslingers zijn extra leuk. Maar, wat dacht je van deze beschrijfbare ballonnen? Met krijt kun je de naam van de jarige, de leeftijd en een felicitatie schrijven. Feestelijk en heel origineel!

Ballonnen en slingers zijn er in soorten, maten én thema's. Is jouw zoon of dochter liefhebber van een Bumba, Cars, Spiderman, Frozen, K3 of een voetbalfan? Of zijn paarden of uiltjes lievelingsdieren? Verras de jarige met feestartikelen van zijn of haar favoriete tv- of filmheld of, als je kind al wat ouder is, kies samen een leuk thema uit.



Maak een feesttafel


Tip: kies voor een complete feestlijn in het thema van je keuze. Dat zijn dus niet alleen ballonnen en slingers, maar ook bordjes, bekers, servetjes, rietjes en een feestelijk tafelkleed. Van jouw tafel in de woonkamer of keuken maak je hiermee een echte feesttafel.

Super leuk voor een kinderfeestje, maar ook om de jarige job mee te verrassen met het ontbijt! Bekijk ter inspiratie eens deze feesttafel in Oceaan stijl!



Hippe en originele feestartikelen


Wat is een hip thema? Wat zijn originele feestartikelen die jouw kinderfeestje nog leuker maken?
We zetten ze voor je op een rij:
  • Het meeste populaire thema voor een meidenverjaardag is een Eenhoorn Party. Met deze mooie Eenhoorn feestversiering kan het kinderfeest niet meer stuk!
  • Spiderman en Star Wars zijn echte favorieten voor jongens vanaf 6 jaar. Voor een kinderfeestje van 4-jarigen is Cars een heel hip thema.
  • Maak een kinderverjaardag onvergetelijk met een piñata
    Deze felgekleurde figuren van papier maché kun je zelf vullen met een inhoud naar keuze, een kadootjesmix bijvoorbeeld of met snoepjes. Vergeet de confetti niet! Er zijn veel verschillende piñata figuren verkrijgbaar, zoals een paard, Dora ster of dinosaurus










Geen opmerkingen:

Een reactie posten