Pagina's

dinsdag 1 januari 2019

Gezelschapsspelletjes voor het gezin

Wintergezelligheid!

Het is koud, guur en de dagen zijn kort... de nadelen van de winter, die kennen we wel. Maar, vergeet de voordelen niet! De winter, en dus ook de kerstvakantie, is de tijd om samen met je gezin quality time door te brengen en gezellig spelletjes samen te spelen. Dus, haal die gezelschapsspellen maar uit de kast, of koop nog snel een nieuw spel erbij.

Zoek je inspiratie voor leuke gezelschapsspelletjes voor het gezin? Wij geven je graag wat ideeën!
Tips voor gezelschapsspellen

Voor elke leeftijd heb je leuke spellen. Het Grote Basisschoolspel is een must om in huis te hebben als je kinderen in groep 3 tot 8 zitten. Het is niet alleen leuk om met vriendjes te spelen, maar ook met papa en mama!

Voor kinderen vanaf 8 jaar is Party & Co Junior super leuk om te doen. Deze variant is net zo populair bij kinderen, als het originele spel bij volwassenen.

Een geweldig geheugenspel is Jakkiebak Kippekak! Een vrolijk spel met gegarandeerd veel lol voor kinderen van 4 jaar.

Nadenken over cijfers en kleuren en slimme combinaties leggen, daar gaat het om met Rummikub. Rummikub Junior speel je met het hele gezin en is het leukst voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Kwartetten

Vergeet de kwartetspellen niet! Met een paar spelletjes kwartet vliegen de uren voorbij. Zeker met deze Weetjes Kwartetten. Kies een thema dat past bij de interesse van je kind(eren) en je maakt het spel nog interessanter. Zo zijn er kwartetten over auto's, vakantielanden, dino's en beroepen.

Genoeg spelletjes-tips om de kerstvakantie door te komen. Dus, heb je nog een middag of avond zonder plannen? Nodig vrienden en familieleden uit en maak er een gezellige spelletjesavond van!

Leerspellen van Loco

Heb je leergierige kinderen? Dan heb je grote kans dat ze in de kerstvakantie gewoon doorgaan met lezen, rekenen en schrijven. Vooral kinderen in groep 3 en 4 kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Met de Loco leerspellen geef je ze een leuk en leerzaam spel ineen. Samen met je kind oefen je het lezen, rekenen of leer je klokkijken. Er zijn nog veel meer thema's.

Bekijk hier alle Loco leerspellen in ons assortiment. Tip voor voetbalvaders: met Loco Mini Voetbal leert je kind voetbalwoorden lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten