Pagina's

dinsdag 18 juni 2019

Een Barbie kinderfeestje organiseren!

Tips voor een Barbie popstar party

Op zoek naar een swingend kinderfeestje voor jouw jarige dochter? En houdt ze héél toevallig van barbies? Dan is de keuze snel gemaakt: organiseer een Barbie Popstar kinderfeestje! En dat kan heel gemakkelijk bij jouw thuis.

Hoe? Met versieringen, spelletjes en lekkernijen in het Barbie thema maak je er een onvergetelijke middag van voor de meiden. We helpen je graag met leuke tips en ideeën. De voorpret voor de jarige begint met een uitdelen van de uitnodigingen voor het feestje, natuurlijk geheel in stijl met deze Barbie uitnodigingskaarten.



Barbie feestartikelen

Klaar voor heel veel roze? Met deze Barbie feestartikelen, o.a. ballonnen, vlaggenlijn en een letterslinger van Barbie maak je van je woonkamer, of andere ruimte, een Barbie feestparadijs. Richt een feesttafel in met Barbie tafelkleed, bekers, borden en servetten.

Met tafelkaartjes geef je het een persoonlijke touch, helemaal als je een beetje kunt photoshoppen (of snapchatten!) en de foto's van de gasten op Barbie figuurtjes plakt. Haal ook een paar props in huis, zoals opblaasgitaren en opblaasmicrofoons, zodat de meiden zich helemaal Barbie popstar voelen.



Spelletjes op een Barbie feestje

Wat ga je doen op een Barbie feestje? Met Barbie's spelen... natuurlijk, of nog leuker, laat de kinderen een toneelstukje verzinnen en opvoeren. Een Barbie feest is een echt meidenfeest, dus deze activiteiten zijn allemaal leuk om te doen:

  • Spiegelrand versieren en op de foto gaan - natuurlijk met die leuke opblaasgitaren!
  • Barbie portemonneetjes maken. Deze canvas portemonnees kunnen de dames naar hartelust decoreren en versieren in Barbie stijl.
  • Sieraden maken
  • Op een Barbie popstart kinderfeestje hoort natuurlijk muziek en zang! Singstar of We Sing op de spelcomputer past perfect in het thema, dus vraag zeker even rond of je dat van iemand kan lenen als je het zelf niet hebt. 

Discofeestje

Je kunt muziek als onderdeel van het kinderfeestje doen, bijvoorbeeld als afsluitende activiteit, maar... je kunt ook een feestje 's avonds organiseren en er een heuse disco party van maken (afhankelijk natuurlijk van de leeftijd van de meiden). Begin met samen pannenkoeken bakken en versieren, de meiden zelf versieren (met glitters en feestelijke schmink) en dan zet de muziek maar aan!

Een leuk cadeautje om mee te geven naar afloop zijn deze sleutelhangers met discobal of een Barbie feestzakje met iets lekkers er in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten