Pagina's

dinsdag 9 juli 2019

Leuke kinderbadlakens

Strandlakens voor kinderen

Zoek jij deze zomer met je kinderen de zon, zee, strand of het zwembad op? Verras je zoon of dochter dan met een mooi badlaken, dat ze vol trots mee kunnen nemen naar de camping of het vakantiepark.

Een badhanddoek is ook een geweldig verjaardagscadeau, zeker nu in de zomer. Welke badhanddoek ga je kopen voor je kind? Neem direct een kijkje in onze webshop! Weet je niet welke je het beste kunt kiezen? Wij helpen je en zetten in dit artikel de leukste kinder badlakens op een rij.

De keuze voor de allerkleinsten is gemakkelijk: dat wordt een Bumba strandlaken.


Badlakens voor meiden

Mogen we zelf een favoriet hebben? Zonder twijfel kiezen we voor deze Minnie Mouse badhanddoek. Schattig voor je dochter, en oké, heel eerlijk, we zouden er zelf ook best op durven liggen.

Wil je op safe spelen? Een badlaken van Anna & Elsa is altijd goed en super mooi. Net als een K3 badhanddoek voor de jonge meiden. Zo gaan ook hun idolen mee op vakantie!

Voor stoere meiden die helemaal fan zijn van Paw Patrol, maar dan natuurlijk wel van Skye, is er deze coole Paw Patrol badlaken met Skye.


Badhanddoek voor jongens

Voetbalclub Ajax heeft er door het afgelopen seizoen heel wat fans bij. Reken maar dat je een voetbalfan blij, en trots, maakt met zo'n gaaf Ajax badlaken.

Is jouw zoon nog te jong om voetbalfan te zijn? Dan is hij ongetwijfeld wél een fan van Brandweerman Sam en maak je hem blij met zijn brandweerheld op een handdoek.

Aan dit stoere Batman badlaken zit geen leeftijd. Hartstikke leuk voor alle kids! Waarschuwing: kinderen gebruiken dit badlaken graag als cape in plaats van handdoek om te liggen of zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten