Pagina's

dinsdag 16 juli 2019

Reisspellen voor kids

Ik ga op reis en neem mee... spelletjes!

Staan jullie koffers al ingepakt? De zomervakantie is voor alle regio's officieel begonnen dus dat betekent maar één ding: op vakantie! Voor de één begint de vakantie als je de deur achter je dichttrekt, voor de ander (vaak ouders met kinderen) is de reis naar de vakantiebestemming nog een laatste hobbel voor het genieten en ontspannen.

Vergeet daarom één ding zeker niet mee te nemen: reisspelletjes voor de kinderen. Dat maakt het reizen in de auto, vliegtuig of trein stukken aangenamer. En ook op de camping of in je vakantiehuisje is het gezellig om samen spelletjes te spelen. Welke reisspellen neem jij mee?


Klassieke spellen reisversie

Ken je klassiekers: spellen als Monopoly, Mens Erger je Niet en Rummikub vervelen nooit! Ook Vier op een Rij is een leuk spel voor kinderen van alle leeftijden. En goed nieuws, want ze zijn allemaal te koop in een reisversie. Wel zo handig, want dan neemt het weinig ruimte in beslag in de ongetwijfeld al volle koffers en tassen!

Ook dammen en schaken kun je meenemen als reisspel. De adviesleeftijd is voor kinderen vanaf 7 jaar, maar ook jongere kinderen kunnen vaak al een aardig potje dammen.


Reisspellen voor kids: onze tips

De klassieke spellen, die ken je wel. Maar ken je ook deze reisspelletjes:
Bekijk alle reisspelletjes voor kinderen. Een hele fijne vakantie!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten