Pagina's

dinsdag 8 oktober 2019

Een Disney Prinsessen feestje organiseren!

Een onvergetelijk sprookjesfeest: Disney Princess

Assepoester, Belle, Muran, Doornroosje, Sneeuwwitje, Jasmine, Ariël... noem ze maar op! Er zijn zoveel Disney prinsessen en stiekem heeft iedereen (jong en oud) een favoriet. Hoe leuk is daarom een kinderfeestje met alle Disney prinsessen! Je hoeft niet te kiezen en iedereen mag verkleed komen als haar (of zijn) favoriete Disney prinses. Haal de rode loper maar alvast tevoorschijn!

Nodig de gasten op koninklijke stijl uit met deze mooie Disney Prinses uitnodigingen



Een prinsessen High tea

Meestal start een kinderfeestje 's middags, maar hoe leuk is het om een echte prinsessen high tea te houden? Bij dit feestje is de lunch inbegrepen! Serveer koninklijke hapjes, zoals:
  • Sandwiches met verschillend beleg in de vorm van kroontjes
  • Stukjes ananas (dat ziet er met een beetje fantasie al uit als een gouden kroontje)
  • Prinsessenjurkjes: marshmallow voor de helft gesuikerd op een prikker met daaronder een cupcake papiertje ondersteboven.
  • Cinderella's pompoenen, gepelde mandarijn met een klein stukje bleekselderij als pompoenstengel.
  • Snoepkikkertjes en snoephartjes of nog beter: een prinsessen-snoeptaart als ultieme toetje!
Natuurlijk kun je de high tea ook aan het einde van de middag doen en er wat warme hapjes bij serveren, als dat beter uitkomt met de tijden.

Feesttafel, muziek en decoratie

Besteed ook aandacht aan de opmaak van de tafel. Met een mooi tafelkleed van Disney Princess, borden, bekers en servetten klopt het hele plaatje! Vergeet niet om een afspeellijst te maken met de favoriete prinsessenliedjes van de meiden. Een nieuw begin van Jasmine, Belle en het beest en Dat is mijn wens van de kleine zeemeermin mogen zeker niet ontbreken!

Zoek je ook nog leuke feestversiering in dit thema? Van deze vlaggenlijn mag je er gerust twee bestellen! Vergeet ook de decoratie voor de prinsessen zelf niet en zorg dat je voldoende tiara's in huis hebt en prinsessenschmink.

Wat doe je op een Disney prinsessenfeest?

Je kunt natuurlijk niet de hele middag high-tea-en en liedjes zingen. Alhoewel... grote kans dat de meiden dat best lang volhouden, zeker als je er wat leuke knutselactiviteiten bij introduceert! Bijvoorbeeld:
Het knutselwerkje is bovendien een leuk aandenken voor de gasten om mee naar huis te nemen.
Is het tijd voor iets actiefs? Laat de liedjes aanstaan en maak er een vrolijke stoelendans van. Een quiz is ook een leuk idee! Hoeveel weten de meiden van hun favoriete prinsessen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten