Pagina's

woensdag 2 juli 2014

Traktatie voor juf of meester

Afscheidscadeautjes voor juffen en meesters

Het einde van het schooljaar nadert. Dus het wordt weer tijd om afscheid te nemen van juf of meester en om hen te bedanken met een kleinigheidje. En dat is voor veel ouders reden voor paniek. Want wat is een leuk cadeau voor de juf of meester?

Je kunt een klein cadeautje geven met een persoonlijk kaartje. Maar je kunt je kind ook zelf een tekening laten maken of een cadeautje laten knutselen. Want stiekem gaat het daar toch eigenlijk om? Dat je kind zijn waardering voor juf of meester laat blijken. En je kindje heeft 2 keer plezier: tijdens het maken en bij het geven van het cadeau!


Zelf een cadeautje voor de juf of meester maken

Ons favoriete cadeau-idee zijn deze houten fotolijstjes en memo-houders. Je kind kan deze beschilderen, versieren met foam clay, glitters en andere bling bling. Op de memohouder kun je een tekening of handafdruk van je kind vastklemmen. En in de fotolijstjes kun je een mooie foto van je kind of een gedicht stoppen. Als dat geen origineel en persoonlijk bedankje is?

Een ander feestelijk cadeautje voor het afscheid (of de verjaardag) van een juf of voor juffendag is zo'n zelfgemaakte mini-zeepketting met mooie kralen en heerlijk ruikende zeepjes. Dat zal elke juf waarderen!

Toch liever een meester / juf cadeautje kopen?

Een échte aanrader zijn deze kleine weckpotjes met Oud Hollandse snoepjes of dropjes! Snoepgoed is veruit favoriet, bij jong én oud. Dus ook met deze chocolade medailles of zo'n overheerlijk dropbox zit je altijd goed!

Nog meer ideeën? Vooruit dan… een tijdschrift, een boekenlegger, citronella kaarsje voor in de tuin, een theeglas met theezakjes, een pannenlap of een sleutelhanger. Dan nog een mooie verpakking en klaar ben je. Oh ja, vergeet niet om er een zelfgemaakte tekening of bedankt-kaartje bij te stoppen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten